Samsung Kids Home


Veilig de digitale wereld
ontdekken met Samsung Kids


Samsung Kids schept een veilige omgeving waarin jouw kind met plezier de digitale wereld kan ontdekken. De gezinsvriendelijke activiteiten van Samsung Kids zijn niet alleen bedoeld om te spelen, maar stimuleren de kinderen ook om te leren, zich te ontwikkelen en te groeien tijdens hun veilige ontdekkingstocht in de digitale wereld. Thuis of onderweg, met een gezinsvriendelijke Galaxy Tablet is Samsung Kids altijd binnen handbereik.

Een smartphone voor een geïllustreerde achtergrond met een gesimuleerde afbeelding van de gebruikersinterface van Samsung Kids en de volgende apps die op het scherm worden weergegeven: Crocro's Friends Village, Bobby's Canvas, Lisa's Music Band, My Magic Voice, Crocro's Adventure, My Browser, My Art Studio, My Phone, My camera en My gallery. Samen met de dorpsfiguren van Samsung Kids Cooki, Crocro, Bobby en Lisa kunnen kinderen leren terwijl ze spelen.

Eenvoudige toegang

Jouw kind kan binnen een paar seconden aan de reis beginnen. Tik op 'Samsung Kids' in het Quick panel op de Galaxy smartphone of tablet en gebruik dezelfde pincode of biometrie die je voor jouw apparaat hebt ingesteld om de app te openen en af te sluiten. Zo heb je niet nog een wachtwoord om te onthouden. Druk lang op de knop 'Samsung Kids' als je de instellingen wilt aanpassen.

Gesimuleerde beeld van een vrouw met haar kind in hun woonkamer. De vrouw houdt een smartphone vast en er is een gesimuleerde overlay van haar scherm met het Samsung Kids pictogram vergroot, laat zien hoe je gemakkelijk toegang hebt tot Samsung Kids op het Quick paneel.

Maak je geen zorgen

Zorg dat jouw kind goede digitale gewoonten ontwikkelt met Samsung Kids. Stel limieten aan de speeltijd en sta toegang toe tot specifieke contacten en apps. Controleer het gebruiksrapport om te zien wat jouw kind doet of zorg dat ze alleen zien wat je geschikt vindt. Samsung Kids is een veilige omgeving waarin jouw kind kan leren en spelen.

Een gebruikersinterface toont het Samsung Kids PIN-vergrendelingsscherm met een verzoek om je PIN in te voeren en een knop voor noodoproepen onder het toetsenbord.

Vergrendeling met pincode

Een gebruikersinterface toont het Samsung Kids gebruiksdashboard met de totale dagelijkse gebruikstijd en een overzicht van de bestede tijd per activiteit.

Gebruiksdashboard van kinderen

Een gebruikersinterface toont een Samsung Kids gebruiksoverzicht met een grafiek van de dagelijkse gebruikstijd voor 1 week en de verdeling van de bestede tijd per activiteit.

Gebruikersrapportage

Een gebruikersinterface toont de tijdsinstellingen van het Samsung Kids-scherm, waar je voor elke dag een ander tijdsdoel op het scherm kunt instellen.

Stel de dagelijkse speeltijd in

Een gebruikersinterface toont het Samsung Kids-scherm met de creaties van je kind en het ouderlijk toezicht voor Apps, Contacten, Media en Muziek.

App/Contact/Media toestaan

Nieuwe vriendjes

De creativiteit van jouw kind wordt gestimuleerd door hun nieuwe vriendjes. De app beschikt over een kindvriendelijke camera en internet. Samen met de stijlvolle Crocro, kookkunstenaar Cooki, muziekliefhebber Lisa en de creatieve Bobby staan zij garant voor eindeloos plezier in Samsung Kids.

Gesimuleerde afbeelding van Crocro de krokodil van de Samsung Kids dorp met het pictogram voor Dorp Crocro's vrienden toepassing.

Crocro

Begroet de leider van de groep, die dol is op mode en design! Je kind kan Crocro en zijn vrienden helpen bij het ontwerpen van hun huis in het dorp van de digitale vrienden.

Gesimuleerde afbeelding van Cooki de luiaard van het Samsung Kids dorp met het pictogram voor Cooki's video applicatie.

Cooki

Cooki houdt erg van koken en snoepen en kan overal en altijd een dutje doen. Zoek uit wat een gezond dieet voor Cooki zou zijn. (Maar donuts blijven zijn favoriet.)

Gesimuleerde afbeelding van Lisa de vogel uit het Samsung Kids dorp met het pictogram voor Lisa's muziekband applicatie.

Lisa

Zin om te gaan zingen en dansen? Dan zit je goed bij Lisa. Zing en neem liedjes op met de stem van elk vriendje of speel ze af met verschillende instrumenten.

Gesimuleerde afbeelding van Bobby de bever van het Samsung Kids dorp met het pictogram voor Bobby's canvas applicatie.

Bobby

De kunstenaar van de groep! Bobby maakt graag kunstwerken op verschillende ondergronden, of dat nu zand of papier is. Dat is zijn favoriete tijdverdrijf.

Ga naar de inhoudspagina en ontdek nieuwe werelden

Je kind kan nu nog meer uitdagingen ontdekken met een waaier aan nieuwe games op je toestel. Swipe naar rechts en laat hun verbeelding de vrije loop. Dankzij de variatie aan inhoud en thema’s, kan je kind nieuwe vaardigheden opbouwen, creëren en oefenen met projecten op basis van leeftijd om spelenderwijs wetenschap en wiskunde te leren.

Een tablet op een tafel omgeven door papieren en LEGO-blokken. De handen van een kind zijn in de buurt en hun rechterhand raakt het tabletscherm aan. Op het scherm zie je de gebruikersinterface van de LEGO-app met verschillende soorten entertainment voor je kind.
* De inhoud kan variëren, afhankelijk van het land, het toestel en het actuele beheer.

Samsung Kids instellen

Gesimuleerde afbeelding van een scherm dat laat zien hoe u het Quick panel opent.

Stap 1.
Intro bij Quick panel

Sleep omlaag om het Quick panel te openen.

Gesimuleerde afbeelding van het Quick Panel scherm dat laat zien waar je toegang hebt tot Samsung Kids.

Stap 2.
Quick panel

Tik op Samsung Kids in het Quick panel.


* Veeg omlaag om het Quick-paneel te openen. De locatie van de Samsung Kids-knop kan worden aangepast via de instellingen van het Quick-paneel in de rechterbovenhoek.
* Vanuit Android R OS kun je de Samsung Kids-app openen en uitvoeren op het Quick-paneel met behulp van de ‘[+] beschikbare knoppen’ van het Quick-paneel.

Het gesimuleerde beeld van de gebruikersinterface van het Samsung Kids welkomstscherm met een bericht en een toets Volgende om door te gaan naar de volgende stap.

Stap 3.
Welkom bij Samsung Kids

Tik op Volgende op de welkomstpagina Samsung Kids.


* U kunt het pictogram Samsung Kids toevoegen aan de welkomstpagina of aan de instellingen voor Ouderlijk toezicht.

Het gesimuleerde beeld van de gebruikersinterface van het Samsung Kids-beveiligingsscherm dat je vraagt om een 4-cijferige pincode in te stellen.

Stap 4.
Beveiliging

Stel een pincode in en bevestig. Van daaruit hebt je toegang tot Samsung Kids.


* je wordt niet gevraagd om een pincode in te stellen als je een apparaatvergrendeling hebt ingesteld. Jouw bestaande vergrendelmet1hode wordt gebruikt om Samsung Kids te openen.

Het gesimuleerde beeld van de gebruikersinterface van het Samsung Kids startscherm met een knop rechtsboven in het menu om toegang te hebben tot de instellingen voor ouderlijk toezicht.

Stap 5.
Instellingen Ouderlijk toezicht

Tik op de menuknop rechtsboven om de limieten voor de dagelijkse speeltijd in te stellen, de apps en contacten op te geven waartoe jouw kind toegang heeft. Dat is alles, jouw kind kan dan veilig op onderzoek uit.

Veelgestelde vragen over Samsung Kids

  • Hier vindt je antwoord op veelgestelde vragen.

U kunt het upgradeschema voor Samsung Kids bekijken in het gedeelte Meldingen (Meldingen van P OS-update) in de Samsung Members-app.
U kunt de Samsung Members-app downloaden en installeren via Galaxy Store.

Samsung Members

Galaxy Store

* De beschikbaarheid van de functies van Samsung Kids varieert per land, het apparaat en het uitgevoerde onderhoud.
** Vereist Android 9.0 of hoger voor toegang tot Samsung Kids vanuit Quick panel.
*** Voor apparaten met een lagere versie dan Android 9.0, kunt u vergelijkbare functies gebruiken die beschikbaar zijn in Kids Mode, dat u kunt downloaden of bijwerken via Galaxy Store.
**** Afgebeelde apparaten en schermen gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.