4x keuken entertainment voor foodies

Samsung België, 23/1/2019

Word jij helemaal happy als je ’s avonds nog uitgebreid kan koken? Of schuif je liever rap-rap een kant-en-klare maaltijd in de microgolfoven? Of je nu een keukenprinses bent of niet, de tijd die je al wachtend in de keuken doorbrengt, kan je ook op een leuke manier invullen. Beginnende of meer ervaren thuiskok: there’s something for everybody!

1. Kookinspiratie met Yotam Ottolenghi


Groentjes snijden of deeg kneden? Tijdens het koken heb je vaak de handen vol. En net daarom zijn podcasts de ideale manier om geëntertaind te blijven in de keuken! Leer je graag meer over koken maar ben je ook benieuwd naar de man achter de chef? Dan zal je heel blij worden van Simple Pleasures , de podcast van populaire Israëlisch-Londense chef Yotam Ottolenghi. In elke aflevering maakt hij voor een special guest een gerecht uit zijn kookboek SIMPEL klaar. Mis zeker de aflevering met Nigella Lawson niet!

2. Tasty!


Snel nog wat broccoli stomen om bij een overschotje curry te eten? Met een druk op de knop meet de Hotblast™ microgolfoven via zijn slimme vochtsensor de luchtvochtigheid in het apparaat, zodat de bereidingsmodus en -tijd automatisch kunnen worden bijgesteld. Het resultaat? In no time altijd perfecte gerechten! Net genoeg tijd om je te laten inspireren door de korte maar o zo verslavende video’s van
Tasty of ChefClub . Beide Youtube-kanalen schotelen verschrikkelijk overdadige, maar verrukkelijke snacks voor!

3. Kitchens are for dancing


Weinig waar je zo vrolijk van wordt als een spontaan dansje. En dat geldt zeker ook in de keuken! Maak je heupen los op zalige funk tunes tijdens het koken. Roerbak je groentjes op vette hip-hop beats. Of ga voor een vleugje akoestische folk als je de keuken induikt op zon(dig)dag. Koken wordt een echt feestje dankzij muziek! Neem dus je Tab S3 erbij en ga op zoek naar perfecte soundtrack voor die pittige curry die op je Flex Zone Plus™ kookplaten staat te pruttelen! Onze tips: Cooking Jams , Kitchen Swagger , Ultimate Cooking Playlist en Kitchen Dance Party . And turn up that volume!

4. Netflix & chill, ook in de keuken


Ook met de Dual Cook Flex™ wordt koken extra chill: je maakt je hoofdgerecht en dessert gewoon tegelijkertijd klaar in dezelfde oven. Heb je een heerlijke kruidige gebraden kip in de oven geschoven? En de cheesecakes met frambozen ook? Dan heb je wat tijd voor een leuke culinaire show! In Ugly Delicious neemt sterren-chef David Chang zijn vrienden (en jou!) mee op een smaakmakende jacht naar 's werelds lekkerste eten. Ook de voor een Emmy genomineerde Chef’s Table schotelt innovatieve gerechten en verleidelijke desserts voor. En in Million Pound Menu kan je meeleven met jonge restauranthouders die de kans krijgen om hun eigen pop-up te openen.

Zin in wat extra entertainment tijdens het koken? Ontvang t/m 31/01 €50 terugbetaald bij aankoop van een Galaxy Tab A 10.5, Tab S2 of Tab S3