Samsung en Harman Kardon slaan handen ineen voor een nieuw geluid

Door Samsung België 17.10.2018

Je gaat voor niets minder dan een overweldigende geluidservaring? Dan zijn Samsungs nieuwste soundbars precies jouw match. Waarom? Omdat we de handen ineen hebben geslagen met de expert in premium geluid: Harman Kardon.

Samen sterk

Grenzen verleggen, ook die van audio, daar gaan we bij Samsung volledig in op. Het was dus niet meer dan logisch om met Harman Kardon de krachten te bundelen. Want een samenwerking met een partij die al meer dan 65 jaar toonaangevend is op het gebied van audio kan alleen maar mooie vruchten afwerpen, toch?
“We willen de grenzen van premium sound en design constant blijven verleggen. Door de handen ineen te slaan met de beste partijen brengen we wereldklasse voor iedereen dichterbij. Samsungs innovatie en premium design in combinatie met het premium sound van Harman Kardon is een winnende combinatie”, aldus Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV en AV van Samsung Nederland.

Harman Kardon: kwaliteit en vernieuwend design

Het in 1953 opgerichte bedrijf van de Amerikanen Sidney Harman en Bernard Kardon introduceerde als eerste in de wereld een FM tuner, versterker en luidspreker in één. Daarna is het merk decennialang toonaangevend geweest in de wereld van geluid. Zo is Harman Kardon tegenwoordig hofleverancier van audio-apparatuur voor grote automerken en onderscheidend in de ontwikkeling en het design van hoogwaardige audio-componenten voor thuisgebruik.

Match made in audio heaven

Van Samsung smartphones met AKG koptelefoons en Samsung tablets getuned door AKG tot professionele oplossingen voor bioscopen met het merk JBL Solution, zoals in het echte leven is een partnerschap iets waar je samen in groeit. De volgende stap werd de ontwikkeling van de nieuwe soundbars, zodat jij kunt genieten van wereldklasse geluid, gewoon vanaf de bank.

HW-N950 en HW-N850

Twee prachtige nieuwe soundbars zijn het resultaat van de samenwerking met Harman Kardon: de HW-N950 en de HW-N850. Wat de premium soundbars bijzonder maakt is dat ze zijn voorzien van ondersteuning voor zowel Dolby Atmos als DTS:X in combinatie met up- en side-firing speakers. Hiermee word je als luisteraar omringd door geluid. Sluit je ogen en waan je in een concert- of bioscoopzaal…Maar dan gevuld met jouw favoriete muziek, in jouw eigen huiskamer.

Wat is precies het verschil?

De HW-N950 is de opvolger van de succesvolle HW-K950 en uitgerust met een hoofdunit, subwoofer en twee draadloze surround sound speakers. Daarnaast biedt het 7.1.4-kanaals luidsprekersysteem het grootste aantal kanalen dat op dit moment verkrijgbaar is in een soundbar. Een ingebouwde draadloze subwoofer en draadloze speakerkit aan de achterzijde maken de meeslepende geluidservaring helemaal af. De HW-N850 is een iets afgeslankt model, dat met een 5.1.2-kanaalsopstelling met een hoofdunit speaker en woofer nog altijd voor verbluffend geluid zorgt.