Alle levensstijl verrijkende voordelen van de nieuwe Gear S3 in beeld

Door Samsung Belgique 02.12.2016

gear s3 samsung

Met zijn combinatie van tijdloos design en de nieuwste mobiele technologie is de Samsung Gear S3 dé smartwatch die je lifestyle zal verrijken. Of je nu een avonturier, gadgetliefhebber, altijd-reizende zakenman/vrouw of multitaskende ouder bent.

De Gear S3 biedt twee opvallende doch verfijnde ontwerpen met geavanceerde functies, zoals stand-alone draadloze netwerkconnectiviteit, een ingebouwde GPS, MST-technologie en IP68 stof- en waterbestendigheid. Bovendien heeft de Gear S3 verbeterde gepersonaliseerde functies, zoals aanpasbare wijzerplaten en verwisselbare horlogebandjes waarmee gebruikers het apparaat zich helemaal eigen kunnen maken.

In onderstaande videos wordt duidelijk in beeld gebracht welke features van de Gear S3 specifiek toepasbaar zijn in een bepaalde levensstijl.

Hoe ontdek je de wereld met de Gear S3?

Een aantal cruciale elementen in het leven van de avonturier zijn: 1. een kaart om te weten waar hij zich bevindt en waar hij heen gaat 2. stof- en waterbestendige gear voor z'n thrillseeking avonturen. Dankzij de ingebouwde GPS van Gear S3 weet je of je na het afdalen van die berg links- of rechtsaf moet en kun je tijdens een spetterende raft-tocht je smartwatch omhouden want hij kan prima tegen een plens. En een stootje:

Hoe leid je een georganiseerd leven met de Gear S3?

Altijd druk, altijd op pad. Wat je nodig hebt is een PA die het overzicht houdt van je dagelijkse activiteiten en je reminders stuurt van verjaardagen en persoonlijke afspraken. Maar je wilt onderweg ook snel je e-mails checken en die eventueel direct opvolgen met een telefoontje. De Gear S3 is je ideale, elektronische PA die jou via voice command altijd bijstaat in je hectische leven:

Hoe maak je van een autorit een beleving met de Gear S3?

Van cruisen op een gladde weg tot een hobbelig parcours; je moet handsfree kunnen bellen, kunnen luisteren naar je favoriete playlist en vertrouwen op de navigatie. De Gear S3 is de perfecte bijrijder. En één die je met zijn verwisselbare wijzerplaten en horlogebanden moeiteloos kunt aanpassen aan je andere beste vriend: je vertrouwde vierwieler.

INTERESSANT VOOR JOU

samsung gear s3

Gear S3 verbindt ambacht met technologie

GERELATEERDE PRODUCTEN

gear s3

Gear S3