Je gsm checken tijdens een gesprek is onbeleefd.

Door Samsung Belgie 13.03.2015

Je gsm checken tijdens een gesprek is onbeleefd.

Denkwijze achter de nieuwe Galaxy S6.Ons wereldwijde netwerk van productinnovatieteams is volledig gericht op het ontwikkelen van relevante technologieën voor gebruikers. Dus ook voor het ontwerpen en ontwikkelen van de Galaxy S6 edge en de Galaxy S6 edge + voerde het een aantal onderzoeken uit.

Uit één van die studies bleek dat oproepen beantwoorden, SMS'jes versturen of even naar het scherm van je smartphone kijken tijdens een gesprek, veel mensen (76%) stoort.

Maar diezelfde studie toonde ook aan dat mensen in contact willen blijven met de personen waar ze veel om geven. Zeven op de tien (71%) wilt bijvoorbeeld graag op een efficiënte manier weten wanneer een geliefde hen dringend nodig heeft.

"Wanneer we een belangrijke oproep verwachten, verontschuldigen we ons meestal op voorhand. De meesten onder ons leggen dan de smartphone met het scherm naar beneden op tafel. Een interessante bevinding hierbij is dat bijna twee derde (64%) van die mensen aangeeft dat ze in dit soort situaties graag de belangrijke oproepen van de anderen zouden kunnen onderscheiden." zegt Lysa Clavenna, verantwoordelijk voor innovatie bij Samsung Europa.

S64

En zo werd een belangrijke feature van de Galaxy S6 edge en de nieuwe Galaxy S6 edge + geboren: People edge . Door het unieke, aan beide zijden gebogen glazen scherm, kan je discreet zien wie je opbelt terwijl de telefoon met het scherm naar beneden ligt. Hierdoor blijf je op de hoogte zonder daarbij onbeleefd te zijn tegenover je omgeving. Je kan tot vijf personen een unieke kleur toewijzen die oplicht op de rand van de Galaxy S6 edge en de Galaxy S6 edge + .

Is de oproep niet dringend of kan je echt niet opnemen? Door gewoon even de hartslagmonitor op de achterzijde aan te raken, kan je niet alleen de oproep weigeren maar zelfs een standaard voorbereid SMS'je sturen om aan te geven dat je de oproep wel gezien hebt. En zo worden eventuele misverstanden extra vermeden.

“Een interessante bevinding hierbij is dat bijna twee derde (64%) van die mensen aangeeft dat ze in dit soort situaties graag de belangrijke oproepen van de anderen zouden kunnen onderscheiden.”

GERELATEERDE PRODUCTEN

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6

Galaxy S6 edge+

Galaxy S6 edge+

INTERESSANT VOOR JOU

6 functies van de Galaxy S6-serie toegelicht

6 functies van de Galaxy S6-serie toegelicht