Tijd voor de Duivels

Door Samsung 27.03.2015

Tijd voor de Duivels

De Rode Duivels testen ons topmateriaal

Er wordt vandaag ongetwijfeld nog flink getraind voor de kwalificatiewedstrijd tegen Cyprus en wie hard werkt, verdient natuurlijk ook op tijd ontspanning.

Onze nationale ploeg bleek gisteren in de buurt en besloot prompt om even binnen te springen en wat te spelen met de Galaxy S6 en de Gear VR.

Image1

De Galaxy S6 en Galaxy S6 edge werden kritisch onder de loep genomen en uitvoerig getest. Er werd ruim de tijd genomen voor vergelijkende testen, selfies, skype calls en uitgebreide antwoorden op de vele vragen. Tot ons grote plezier zagen we vooral bewondering op de aangenaam verraste gezichten.

Image2
Image3

Veel fun, grapjes en lachende duivels in onze 'living room'. De nationale helden werden er getrakteerd op de virtual reality van onze Gear VR.

Image4
Image5

"Wow, wat is dit?!" "Dit is geniaal!" "Hé, dit moet je zien!" De heren hebben zich kostelijk geamuseerd in de virtuele werelden die we hen voorschotelden. En gezien de collega's met een hoofdtelefoon en Gear VR afgesloten waren van de echte wereld, zagen anderen hun kans schoon nog een extra grapje met hen uit te halen.

Image6

We zagen een geweldige groepssfeer en topfitte atleten met veel goesting, dus dat komt goed morgen.

Image7
Image8

Go Belgium!

GERELATEERDE PRODUCTEN

Samsung Galaxy S6 edge

Samsung Galaxy S6 edge

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6