Under Armour apps op je Samsung gear: gouden combinatie

Door Samsung België 08.03.2017

Under Armour apps op je Samsung gear

Sommige samenwerkingsverbanden zijn zo’n goede match, dat het lijkt alsof ze al jaren bestaan. Dat geldt zeker voor de krachtenbundeling van Samsung’s wearables en de fitness apps van Under Armour. De samenwerking van twee absolute koplopers op hun terrein biedt sporters de meest complete en nauwkeurige sportbeleving mogelijk.

‘ Beste van twee premiummerken ’

Under Armour ontwikkelt momenteel edities van de wereldwijd bekende apps UA Record, MyFitnessPal, MapMyRun en Endomondo speciaal voor de Samsung wearables Gear Fit2 , Gear S2 en Gear S3 . Met de apps van Under Armour kun je als sporter alles bijhouden, van je fysieke gesteldheid tot je conditie, je voeding en afgelegde routes. En met de Samsung wearables is je inzicht in al die gegevens optimaal. “ Functioneel design en intelligente sportapplicaties; deze samenwerking brengt het beste van twee premiummerken bij elkaar, ” zegt Christophe Dejaeghere, Product Manager Wearables van Samsung België, over de samenwerking. “ Onze technologie in combinatie met de ongeëvenaarde sportbeleving die Under Armour biedt, daar kunnen sporters alleen maar blij van worden. ”

Voeding en trackingtechnologieën

Mike Lee, Chief Digital Officer van Under Armour, is al even opgetogen: “ Wij vinden het fantastisch dat wij samen met een van de grootste merken ter wereld onze 190 miljoen gebruikers wereldwijd beter van dienst kunnen zijn. Samsung staat bekend om zijn innovatieve, stijlvolle en toch praktische apparaten. Met deze samenwerking zetten we een volgende stap in monitoring van voeding en trackingtechnologieën voor iedere atleet. Uiteindelijk gaat het erom dat iedereen die sportief is, zijn doelen kan bereiken en optimaal kan presteren. ”

De apps en functionaliteiten op een rij

Gebruik je de Samsung Gear Fit2, dan heb je toegang tot UA Record, MapMyRun, MyFitnessPal apps en de Endomondo app. Ook als je de Samsung Gear S2 en Gear S3 gebruikt, kun je alle apps downloaden. Hieronder leggen we uit wat je er precies mee kunt:

UA Record
Dashboard voor 24 / 7 activiteiten. Monitoren van je slaap en work-out.
Unieke features voor Samsung-gebruikers:
• Map en route display
• Untethered GPS tracking

MyFitnessPal
Bijhouden van je voeding, hoeveelheid calorieën en training.
Unieke features voor Samsung-gebruikers:
• Bijhouden hoeveel water je drinkt
• Calorieën quick-add

MapMyRun
In deze app leg je al je trainingen vast – hardlopen, wandelen, wielrennen, mountainbiken.
Unieke features voor Samsung-gebruikers:
• Challenges
• Untethered tracking

Endomondo
Trainingen, map tracking, mogelijkheid om je work-outs te delen.
Unieke features voor Samsung-gebruikers:
• Challenges

Naast de integratie van de Under Armour-apps biedt Samsung op basis van deze samenwerking via de Gear Fit2, Gear S2 en Gear S3, een aantal exclusieve functies. Gebruikers krijgen bovendien toegang tot Under Armour ’ s online community.

Meer sport & tech nieuws

Discover is de plek waar we je met op tech geïnspireerde fashion, travel, food, muziek, interieur en film gerelateerde verhalen meer uit jezelf laten halen. Check bijvoorbeeld:

Geef 2017 een goede start met de Flair Fit & Gezond Challenge
Alle levensstijl verrijkende voordelen van de nieuwe Gear S3 in beeld
Gear S3 verbindt ambacht met technologie

INTERESSANT VOOR JOU

flair fit sport fitness

Geef 2017 een goede start met de Flair Fit & Gezond Challenge

gear s3 samsung

Alle levensstijl verrijkende voordelen van de nieuwe Gear S3 in beeld

samsung gear s3

Gear S3 verbindt ambacht met technologie

GERELATEERDE PRODUCTEN

gear s3

Gear S3