Photography / Still-photos

Zeg het met filters

Click, share & heart met de beste Instagram filters.

Een smartphone maakt een foto van een vrouw en de zonsondergang

Moeilijk te geloven dat Instagram pas sinds 2010 bestaat, toch? Grappige hashtags, selfies met vrienden en #nofilter foto’s van de mooiste zonsondergangen maken gewoon deel uit van ons dagelijks leven. De app wist niet enkel een plaatsje te veroveren in onze taal en onze digitale levens maar ook duidelijk in ons hart.

Kan jij je nog een wereld zonder Instagram voorstellen? Wij niet! Omdat de app zo’n belangrijk onderdeel van het dagelijkse leven is geworden, hebben wij samengewerkt met Instagram om een 'Instagram Mode’ direct in de camera-app van de nieuwe Galaxy S10 en S10+ telefoons te integreren.

Wat betekent dit voor jou? Dat je met de Galaxy S10, zonder je camera-app te verlaten, beschikt over dezelfde hashtags, stickers, bewerkingstools en belangrijke filters als op Instagram. Die #ootd selfie, leuke story waarin je klinkt met gin tonics of die overheerlijke (en Insta-proof!) hamburger? Die deel jij nu makkelijker dan ooit tevoren.

Zin om erin te vliegen? We hebben een aantal van de mooiste Instagramfilters voor je verzameld, en vertellen je wanneer je ze best kunt gebruiken.

Een man en een vrouw lopen langs het strand
1

Clarendon

Deze filter met hoog contrast maakt lichte kleuren extra helder en donkere kleuren dieper. Ideaal voor natuurfoto’s. Een prachtige strand- of bergwandeling aan het maken? Met Clarendon kan je de kleuren van je landschapsfoto’s accentueren.

Een groep vogels in de lucht
2

Juno

Op zoek naar levendigere kleuren en een mooie ‘glow’? Dan is Juno – met hoge verzadiging en extra warmte – iets voor jou. Een last minute barbecue met je vrienden? Of picknick in het park? Deze filter laat al je zomershots schitterend stralen. Ook bij zonsopgang en zonsondergang doet Juno het geweldig. Een extra reden om te blijven plakken tijdens die gezellige barbecue!

Een oude rode camper
3

Gingham

Gingham is het tegenovergestelde van de vorige twee filters en geeft je foto’s een vagere look met een tikkeltje vintage. Winkels met schattige vitrines of mooie vloeren gespot? Of misschien wel een oldtimer? Juno is perfect om een vleugje retro aan al je straatfoto’s toe te voegen.

Man zingt op een podium
4

X-Pro II

Houd je van veel contrast? Dan zal je verslaafd worden aan X-Pro II. Deze filter beschikt over het meeste contrast van allemaal: het is dus niet ideaal als er weinig licht is, maar wel geweldig om shots stukken dramatischer te maken. Interessante lichtinval gespot? Daar is deze filter perfect voor. Aan het genieten van een intieme showcase? Met X-Pro II kan je op je beste herinneringen terugkijken met professioneel ogende foto’s van je lievelingsmuzikanten.

Close-up van een vrouw op een bank
5

Lo-Fi

Met hoog contrast en warme kleuren probeert Lo-Fi de oude Polaroidstijl na te bootsen. Dat #trending zomerkleedje of die vakantiezwembroek met mooie print? Met deze filter breng je de kleuren van je kleren mee tot leven. Ideaal voor al je #ootd foto’s of als je kleding verkoopt en je de outfits in de verf wil zetten.

Maak de mooiste foto’s met de Instagram Mode op de Galaxy S10+

Til je fotoskills tot nieuwe hoogtes door de Instagram filters op de Galaxy S10+ te gebruiken.

Galaxy S10+

Galaxy S10+

Lees de volgende verhalen