Samsung Within

Ons verhaal

Wij bestaan om betekenisvolle innovaties te creëren die het onmogelijke mogelijk maken. #DoWhatYouCant

Samsung heeft echt een wereldwijd bereik en heeft enkele van de meest geavanceerde technologieën ontwikkeld om een betere wereld te helpen creëren.
We zijn blij dat Samsung-apparaten het dagelijks leven van consumenten kleuren. Vanuit het standpunt van de Bot Air zien we iemand in beeld komen die vlak voor hem heen en weer zwaait. Health tracker verschijnt op de Bot Air. Overgang naar een meisje dat naar de camera loopt, terwijl ze GEMS draagt. We onthullen dat dit een futuristische woonkamer is. Het beeld verspringt en toont hoe ze naar een spectaculaire weergave van twee versmeltende natuurbeelden kijkt. Terwijl dit gebeurt, zien we modulaire Bespoke samenkomen en tegelijkertijd van kleur veranderen.

De technologie die ons vooruit helpt, als samenleving en als mens, is technologie die door mensen wordt gedreven, die mensen helpt zich te uiten en ons dichter bij elkaar brengt. Samsung creëert enkele van de meest geavanceerde technologieën ter wereld, niet omdat het dat kan, maar om mensen in staat te stellen betekenisvolle vooruitgang in hun leven te boeken en in ruil daarvoor meewerken aan een betere wereld voor iedereen.

Samsung creëert mensgerichte technologie om elk individu in staat te stellen betekenisvolle vooruitgang te boeken in hun leven.

We zijn onvermoeibare pioniers

En die mensen die barrières trotseren? Die noemen we pioniers - ze zetten zich op kop van het peleton, banen nieuwe wegen en zien kansen waar anderen obstakels zien. Ze geven ons de inspiratie die we nodig hebben om nieuwe wegen in te slaan, zodat ze door barrières heen kunnen breken. Pioniers verkennen die gebieden die anderen niet durven verkennen en doen dat zonder faalangst. Ze zien kansen die andere over het hoofd zien en werken onvermoeibaar om barrières te overwinnen.

Pioniers tonen de weg

Verkennen zonder einde

In 1969 werd Samsung Electronics opgericht. Het begon met een eenvoudige ambitie: mensen helpen het onmogelijke te bereiken. Het steunde op het optimisme van de oprichter dat het bedrijf met een focus op menselijke behoeften obstakels voor vooruitgang kon trotseren en mensen in staat zou stellen te doen wat ze niet kunnen.

Oprichter BC Lee
schrijft "Explore infinitely" in kalligrafie

De stichter van Samsung schrijft lettertekens
Wat technologie te bieden heeft

Tegenwoordig werken de meer dan 309.000 werknemers van Samsung elke dag aan technologische vooruitgang en innovaties die het verschil maken in het leven van mensen. Dit onderscheid is belangrijk: technologie op zich is geen vooruitgang, het is wat we ermee doen dat vooruitgang creëert. Technologie biedt de tools waarmee mensen de limieten kunnen doorbreken die de toekomst in de weg staan.

Innovatie voor welbehagen

Onze innovatie in technologieën zoals AI en 5G introduceren in meer toepassingen in het dagelijks leven, ervaringen ontwikkelen die individuen helpen beter te worden, huizen creëren die als een veilige thuis aanvoelen voor gelukkiger gezinnen, en onze steden hyper-verbinden om een harmonieuze samenleving te creëren.

Innovatieve nieuwe technologieën

#AgeOfExperience

Bot Air is een voorbeeld van het innovatievermogen van Samsung, omdat het mensen de vruchten laat plukken van de voordelen van gezonde lucht in huis. Samsung vindt roadtrips opnieuw uit met een focus op veiligheid voor de chauffeur en amusement voor de passagiers.

Het volgende hoofdstuk van ons merk zal op de meest authentieke manier worden geschreven. Door te luisteren naar de noden van de volgende generatie, zijn we er klaar voor om hen de veranderingen te laten realiseren die ze in hun wereld willen zien. We zien ze niet als gebruikers, maar als onze toekomst. Ze kiezen niet voor individualisme, maar voor samenhorigheid. En samen met hen hopen we tal van oude tegenstellingen om te buigen.

Na 50 jaar innovatie waarmee we mensen hielpen om barrières te trotseren, weet Samsung niet van ophouden. We kijken niet achterom. We doen wat we altijd hebben gedaan: met de geest van een ware pionier grenzen verleggen om barrières te trotseren. Waarom? Omdat we moeten. Omdat we geloven dat we van deze wereld een betere plek kunnen maken, een gezondere en gelukkiger plek, met technologie als motor voor positiviteit voor iedereen.

Wat wij belangrijk vinden

Een vrouw en een meisje kijken naar het scherm op de koelkast.

Menselijke
ervaringen

We zijn erop gebrand om mensen in het middelpunt van alles te plaatsen en echt betekenisvolle ervaringen in hun dagelijks leven te brengen. Met een beter begrip van hoe levensstijlen veranderen, bouwen we innovatieve producten en diensten om onvergetelijke momenten te bieden.

Een man houdt een Galaxy Fold vast.

Uitdagend
optimisme

Verandering zou altijd een verandering ten goede moeten zijn. Vanaf het begin was het een deel van onze missie om de wereld om ons heen te verbeteren. Zelfs als de problemen van de wereld urgenter lijken dan ooit, worden we elke ochtend wakker in de wetenschap dat morgen beter kan zijn, op zoek naar kansen om te leren, te innoveren en te groeien.

bladgroente

Progressieve
innovatie

Uiteindelijk bestaat wereldwijd bedrijf alleen maar om onze manier van leven te verbeteren. Bij Samsung betekent dit dat we producten en diensten bouwen die een verschil maken in het leven van miljoenen mensen over de hele wereld.

Meisjes springen op een strand.

Integriteit & transparantie

Ons motto is ’niet altijd perfect maar wel in staat tot perfectie’. Dit betekent dat zelfs als we tekortschieten, we er altijd bovenop zitten en het continu verbeteren totdat we de perfectie hebben bereikt. We doen dit niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze partners, ontwikkelaars, klanten en collega-pioniers over de hele wereld.

Een man en twee jongens voeren een wetenschappelijk experiment uit.

Sociale
verbetering

Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat de voordelen van technologie voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Onze inspanningen om te groeien als een meer vertrouwd merk zijn gericht op het creëren van een betere samenleving voor een duurzame toekomst. Samen met mensen zullen we van de wereldwijde gemeenschap een betere plek voor iedereen maken.

*Sommige beelden kunnen fictief zijn of gesimuleerd. Enkel ter illustratie.

Lees de volgende verhalen