Samsung Within / #TeamGalaxy

Dans met BLACKPINK

Leer de danspassen en #danceAwesome.

Ken je de band BLACKPINK? Dankzij de Galaxy A Series kun je dansen - #danceAwesome - met Jennie, Jisoo, Lisa, Rosé of met hen alle vier. Dat is bijna net zo goed als het echte werk.

Lisa van BLACKPINK danst de #danceAwesome dansroutine. Ze is geplaatst in het kader van een Samsung A-serie smartphone en haar afbeelding wordt 5 keer herhaald. Bovenop de meest linkse en meest rechtse afbeelding van Lisa staat een geanimeerde A over haar benen. Boven deze afbeelding staat in de kop: #danceAwesome with BLACKPINK
4 bandleden van BLACKPINK leren ons een geweldige nieuwe dansroutine met hun nieuwe Galaxy A smartphones. De choreografie is speciaal bedacht als een nieuwe TikTok-uitdaging die gebruikers kunnen delen. De woorden "Galaxy A" en "#danceAwesome" verschijnen op het scherm voordat we de logo's van Samsung en TikTok helemaal aan het einde zien.

Leer de #danceAwesome danspassen

De Galaxy A Series heeft alles wat je verwacht van een smartphone. Maar jou leren dansen à-la #danceAwesome gaat net te ver. Dus gaven we die taak aan BLACKPINK's eigen achtergronddansteam. Volg hun moves stap voor stap en wordt awesome!

Twee danseressen verschijnen in het midden van het beeld. Ze dansen voor een carrousel in een pretpark. Met een Photoshop-spiegeleffect verschijnt de gelaagde foto als een horizontaal patroon. Op de achtergrond vormen de woorden ‘Awesome dance’ ook een woordpatroon. Het woord ‘Play’ verschijnt links bovenaan de afbeelding naast een embleem voor het afspelen van de video.
De BLACKPINK-bandleden en hun dansteam leren ons een geweldige nieuwe dansroutine met hun nieuwe Galaxy A smartphones. De choreografie is speciaal bedacht als een nieuwe TikTok-uitdaging die gebruikers kunnen delen. De woorden "Galaxy A" en "#danceAwesome" verschijnen op het scherm voordat we de logo's van Samsung en TikTok helemaal aan het einde zien.

Word AWESOME met Galaxy A

Nu je de #danceAwesome danspassen onder de knie hebt, hoef je alleen nog maar een awesome smartphone te kiezen. Ze hebben allemaal een geweldig scherm, een super camera en een lange batterijduur. Aan jou om het toestel te kiezen dat het best past bij jouw te gekke leven.

In het midden van het scherm worden 6 Samsung Galaxy A-serie smartphones getoond in een waaier. Ze hebben allemaal verschillende kleuren. Van links naar rechts is smartphone 1 donkerrood, smartphone 2 is licht abrikoos oranje, smartphone 3 is glanzend zilver, smartphone 4 is kobaltblauw, smartphone 5 is leerlook zwart, smartphone 6 is mat zwart.
*Beschikbaarheid van telefoons / kleuren / specificaties kunnen variëren per land en provider

Lees de volgende verhalen