Smartphone-accessoires

Home > Samsung GSM > Smartphone-accessoires

Smartphone-accessoires

Die smartphone hebben we nu allemaal wel zo ongeveer. Maar heb je genoeg aan alleen je smartphone? Of moet je er ook nog eens smartphone-accessoires bij kopen? En welke accessoires moet je dan eigenlijk hebben? We helpen je een beetje op weg met een aantal van de populairste accessoires.

De accessoires die je (meestal) niet hoeft te kopen

Als je een nieuwe smartphone aanschaft, zitten er meestal een beperkt aantal accessoires bij. Reken op eventueel benodigde software voor je computer, op oordopjes en op een lader. Extra accessoires zoals speakers of hoesjes zijn meestal niet bij de aankoop van de smartphone inbegrepen. Wil je meer, dan zul je die dus apart moeten kopen.

Het belangrijkste smartphone-accessoire: het hoesje

Het smartphone-hoesje is waarschijnlijk het belangrijkste accessoire dat je voor je smartphone wilt kopen. Je hebt geïnvesteerd in een nieuwe mobiele GSM. Die vaak behoorlijk wat heeft gekost. Of je nog gaat kosten, in het geval je 'm bij een abonnement 'gekregen' hebt. Dan wil je niet dat het apparaat beschadigt. Of erger: dat het valt en stuk is. Daarom bescherm je je kostbare sieraad met een hoesje. Die zijn er in alle soorten en maten. Als leren hoesjes, als covers voor alleen de achterkant, als een hoesje in allerlei vrolijke kleuren en zelfs opgebouwd uit LEGO-onderdelen. Een hoesje is dan ook meer dan alleen een beschermmiddel voor je smartphone. Het is een mode-accessoire op zich waarmee je wat kunt zeggen over jouw stijl en persoonlijkheid.

Het hipste smartphone-accessoire: het horloge

Een van de laatste ontwikkelingen in smartphone-accessoires is het slimme horloge. Oftewel: de smartwatch . Dit horloge vertelt je wie je belt en laat je berichten zien. Je kunt het helemaal naar je eigen smaak inrichten. Je persoonlijke fitnesscoach laat je weten of je wel genoeg beweegt. En als je daar helemaal geen zin in hebt, kun je met je Galaxy Gear ook gewoon de tv bedienen. Je Galaxy Gear is natuurlijk perfect te koppelen aan jouw Samsung-tablet of Samsung Galaxy S7 .

Het nieuwste van het nieuwste: Gear VR.

Is een smartwatch je niet hip genoeg, dan moet je de Gear VR maar eens proberen. Dit is de 3D-bril van Samsung. Steek je Galaxy S7 in de bril en je stapt in een virtuele werkelijkheid die je niet van de echte wereld kunt onderscheiden. Behalve dan dat met de Gear VR niets onmogelijk is. Geloof je ons niet? Probeer het dan maar eens zelf. De Gear VR is misschien wel het ultieme smartphone-accessoire.

Samsung Gear VR

Hét accessoire voor gamers

Ben jij een echte smartphone-gamer? Dan word je echt blij van de Samsung Game Pad. Deze laat zich eenvoudig via Bluetooth op jouw favoriete Samsung-smartphone aansluiten. Met de grote knoppen heb je de volledige controle over een groot aantal games, waardoor gamen op je smartphone nóg leuker wordt.

De 'gewone' accessoires

Naast bovengenoemde accessoires zijn er natuurlijk nog veel meer accessoires. Onder andere een aantal heel gewone, maar mogelijk wel praktische hulpmiddelen. Zoals mobiele laders en autohouders, waaraan je op reis veel kunt hebben. Wat zijn jouw favoriete smartphone-accessoires?