Amerikaanse koelkast

Home > Samsung Koelkast > Amerikaanse koelkast

Amerikaanse koelkast

Een Amerikaanse koelkast is een sieraad in elke keuken. Hij past naadloos in je bestaande keukeninrichting door een prachtige afwerking van geborsteld metaal. Modern, elegant en professioneel ogend, mede door de Ice Blue-handgreep. Plus: je kunt er gigantisch veel in kwijt en de indeling is subliem. En sommige modellen maken nog ijsblokjes voor je ook.

Je hebt de keuze tussen twee basismodellen: een Side by Side of een French Door (ja, en dat op een Amerikaanse koelkast!). Voor welke variant je moet kiezen, hangt helemaal af van het gebruik in jouw gezin.

Amerikaanse koelkast: Side by Side

Een Side by Side Amerikaanse koelkast heeft twee deuren over de hele lengte van de koelkast. Het voordeel is dat je alles heel gemakkelijk kunt indelen en overal met gemak bij kunt. Ook heb je meer ruimte voor het koelgedeelte.

Bekijk hier een voorbeeld van een van onze vele Side by Side Samsung Amerikaanse koelkasten .

Amerikaanse koelkast: French Door

Bij een model met een zogeheten 'French Door', is alleen het bovenste gedeelte een Side by Side koelkast. Het onderste gedeelte is het vriesvak. Er blijft minder ruimte over voor het koelgedeelte, maar des te meer voor het vriesgedeelte. Handig als je grote dingen wilt invriezen en sommige levensmiddelen misschien niet meteen nodig hebt.

Het is dus belangrijk van tevoren goed te bekijken hoeveel koel- en vriesruimte je nodig hebt en hoe je jouw Amerikaanse koelkast verwacht te gaan gebruiken.

Bekijk hier een voorbeeld van een van onze vele
French Door Samsung Amerikaanse koelkasten.

Energieverbruik van een Amerikaanse koelkast?

Grotere koelkasten verbruiken meer energie dan kleinere koelkasten. Maar de kans is groot dat jouw nieuwe Amerikaanse koelkast van Samsung tóch minder stroom verbruikt dan je oude koelkast. De technologie op koelkastgebied is de afgelopen jaren vooruit gesprongen en jouw Samsung koelkast is van allerlei nuttige en energiebesparende functies voorzien. Daardoor is jouw nieuwe koelkast veel energiezuiniger dan een koelkast van een paar jaar geleden. Laat staan dat ouwe beestje dat je nu nog in de schuur hebt staan!

Maak bijvoorbeeld kennis met onze revolutionaire No Frost Technology. Hiermee behoudt je Samsung koelkast een constante temperatuur in elke hoek. Bijkomend voordeel: hij koelt twee keer zo snel, bespaart op energieverbruik en heeft een vergrootte levensduur. Ook de Digital Inverter Compressor draagt bij aan een laag energieverbruik. Bovendien beperkt het geluid en voorkomt het slijtage.