Heb jij al ervaring met een robotstofzuiger? Hopelijk wel met een moderne en goede, zoals onze POWERbot. Moderne robotstofzuigers doen hun werk veel beter dan oude robotstofzuigers van 'vroeger'.

Ja, dat klopt. We schreven echt 'vroeger'. Dat lijkt misschien gek als we het over een noviteit als robotstofzuigers hebben, maar deze apparaten hebben de afgelopen jaren nu eenmaal een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Van een apparaat dat maar matig zuigt en als een kip zonder kop door je kamer draaft, tot een high-tech robot met extreme zuigkracht die precies weet waar-ie mee bezig is.

Waarom een robotstofzuiger?

Waarom zou je een robotstofzuiger kopen? Simpel. Omdat niemand zin heeft in stofzuigen. Of is het soms wel een hobby van jou? In dat geval hebben we ook prima conventionele stofzuigers bij Samsung .

Goed, de meeste mensen kunnen hun tijd wel beter besteden dan met stofzuigen. Al was het maar omdat ze de hele dag druk in de weer zijn met werk, kinderen en sportactiviteiten. In zo'n druk huishouden komt een robotstofzuiger als geroepen. Terwijl jij op de bank ontspant of juist aan het werk bent, maakt de robotstofzuiger zonder klagen zijn ronde door je huiskamer, keuken, slaapkamer of een hele verdieping.

Samsung POWERbot

Je hebt robotstofzuigers en je hebt robotstofzuigers. De Samsung POWERbot valt in die laatste categorie. Een premium robotstofzuiger die tot wel 60x krachtiger is dan conventionele robots, met dank aan de slimme Digital Inverter Technologie in combinatie met Cyclone Force. Met een brede borstel die een groter gebied in één keer schoonmaakt en met een verbeterde FullView Sensor. Daarmee ziet hij zelfs de kleinste obstakels op z'n pad en navigeert hij er soepel omheen. Met z'n grote wielen neemt hij drempels, randen van kleden en andere obstakels met gemak.

Sowieso is het een slimme jongen, die je nooit verloren rond ziet dolen en al helemaal niet als een ezel tegen je meubels aan ziet knallen. Met Visionary Mapping Plus heeft hij allang een complete kaart van jouw kamer gemaakt, zodat hij precies weet waar zich wat bevindt. Is z'n batterij bijna leeg? Dan rijdt hij netjes terug naar zijn oplaadstation. Is hij klaar met opladen, dan gaat hij terug naar waar hij gebleven was om het karwei af te maken.
Er zit ook een afstandsbediening bij, waarmee je de POWERbot op een plek kunt wijzen die gestofzuigd moet worden. Dat hoef je bij je partner niet te proberen, maar jouw Samsung-robotstofzuiger doet het met plezier voor je.

Je komt thuis in een schone kamer

Stel je eens voor hoe fijn het is als je na een lange dag hard werken thuiskomt en jouw Samsung-robotstofzuiger heeft jouw woonkamer of keuken (of allebei) al schoongemaakt? Zo kun jij je kostbare tijd aan betere of nuttigere dingen besteden dan aan stofzuigen.Vraag gerust eens om een demonstratie van een van onze robotstofzuigers en laat je ervan overtuigen dat moderne robotstofzuigers geweldig werk doen om het jou makkelijker te maken.

Powerbot in woonkamer

INTERESSANT VOOR JOU

samsung robotstofzuiger

Stofzuiger kopen?

zakloze stofzuiger

Zakloze stofzuiger of toch niet?

samsung powerbot van boven

De voordelen van een robotstofzuiger