Voordelen Windows 10

Home > Samsung Tablet > Voordelen Windows 10

Samsung tablet Windows home

Windows 10 is de nieuwste versie van Microsofts besturingssysteem. Deze editie is helemaal ontworpen om perfect samen te werken met alle soorten apparaten. Of het nu om desktopcomputers of tablets gaat. En het werkt verbluffend goed. Daarom hebben we Windows 10 speciaal voor jou op onze Samsung Galaxy TabPro S geïnstalleerd. In dit artikel vertellen we je graag over een paar van de vele Windows 10 voordelen.

Toetsenbord en touchscreen

De Galaxy TabPro S heeft een toetsenbord en een touchpad, waarmee je er heel makkelijk productief mee kunt werken. Maar zelfs zonder deze accessoires is Windows 10 een geweldig besturingssysteem voor op je tablet. Zo heeft het een speciale Tabletmodus, die je via de Taakbalk heel makkelijk in- of uitschakelt. Met een geactiveerde Tabletmodus bedien je alle functies met intuïtieve bediening: vegen, slepen en tikken met je vingers. Zo sleep je apps gemakkelijk naar de zijkant van het scherm om ze overzichtelijk naast elkaar te plaatsen. En sleep je ze naar de onderkant van het scherm om ze te sluiten.

Voordelen Windows 10: flexibel

Sommige hardware kan automatisch de Tabletmodus inschakelen, wat de gebruikservaring optimaliseert. Als je je toetsenbord aankoppelt, verandert je entertainmenttablet in no-time is een productietablet. En andersom natuurlijk ook. Windows 10 is zo flexibel dat het zich moeiteloos aan een desktopcomputer en aan een tabletcomputer aanpast. Het ligt eraan of je wilt werken of bijvoorbeeld een film wilt kijken.

Voordelen Windows 10: vertrouwd

Wie is er eigenlijk niet groot geworden met Windows? In Windows 10 is het Startmenu terug, maar dan in een slimme en sterk verbeterde versie. Toch voelt de bediening meteen vertrouwd aan en vind je makkelijk alles terug wat je nodig hebt. Of het nu om je belangrijke documenten, om je foto's en video's of je favoriete apps gaat. Windows 10 combineert het beste van alle voorgaande Windows-versies.

Voordelen Windows 10: persoonlijk

Eindelijk een besturingssysteem dat jouw apparaat (of het nu gaat om een desktop, een laptop, een tablet of smartphone) écht persoonlijk maakt. Het systeem herkent je voorkeuren en je favorieten en schotelt je datgene voor waarmee jij het beste uit de voeten kunt. Windows 10 is een slim besturingssysteem waaraan niet jij je moet aanpassen, maar dat zich aan jou aanpast.

Apps werken in alle versies

Apps download je heel gemakkelijk vanuit de Store. En geen gedoe met een versie voor je desktop en een versie voor je Samsung TabPro S. Apps voor Windows 10 werken op alle varianten van het besturingssysteem. Daarmee hou je al je gegevens bij elkaar en het scheelt je ook in eventuele aanschafkosten van de apps. Natuurlijk zijn er ook heel veel gratis programma's beschikbaar. Zowel op het gebied van productiviteit als op het vlak van ontspanning en vermaak.

Edge

Internet Explorer heeft een opvolger: Edge. Deze gloednieuwe browser is vele malen sneller en veiliger in gebruik. Ook zijn er handigheidjes ingebouwd, waarmee je sneller informatie kunt vinden en lezen op het web. Zo sla je makkelijk informatie in de Hub op om later te verwerken of te lezen. Bovendien is Edge de enige browser die je toestaat aantekeningen op webpagina's te maken, die je ook nog eens gemakkelijk kunt delen.

Snelheid Windows 10

Nog een groot voordeel van Windows 10: het besturingssysteem steekt een stuk efficiënter in elkaar dan zijn voorganger Windows 8. Daardoor loopt het soepeler en vraagt het minder van de hardware. Opstarttijden zijn ook flink teruggebracht. Dat is natuurlijk goed nieuws als je Windows 10 intensief wilt gebruiken. Of het nu op je desktop-pc of op je tablet is, je kunt altijd een soepele gebruikservaring verwachten.

Dat waren een paar van de voordelen Windows 10. Als je professioneel en productief wilt zijn, lees je hier alles over werken met Windows 10 .

Disclaimer: Windows 10 is niet beschikbaar op onze smartphones.