Bluetooth Samsung TV

Home > Samsung Televisie > Bluetooth Samsung TV

Samsung TV header

Met een Bluetooth Samsung-TV kun je verschillende externe apparaten draadloos koppelen met je smart-TV. Dat is handig, omdat je zo kunt profiteren van extra gebruiksgemak en functionaliteit. Aan een TV met Bluetooth kun je zo eenvoudig koptelefoons, gamecontrollers, toetsenborden, smartphones, tablets en andere Bluetooth-apparaten koppelen. Een nieuwe ontwikkeling in het gebruik van Bluetooth is de toepassing van Bluetooth Low Energy. Hiermee kun je nog langer genieten van het gemak van Bluetooth en de op je TV aangesloten apparaten.

Alles verbonden met Bluetooth

Bluetooth past perfect in de strategie van The Internet of Things, waarbij al je technische apparaten op elkaar en op het internet zijn aangesloten om jouw leven makkelijker te maken. En om je ervaringen rijker te maken. Bluetooth is dé standaard als het gaat om verbindingen op korte afstand. Het bereik van Bluetooth is ongeveer zo’n 10 meter. Daarom is een TV met Bluetooth ook zo handig. Hiermee kan je makkelijk en soepel je andere draadloze apparatuur in de woonkamer met je Smart TV verbinden.

Bluetooth Low Energy

Het grote voordeel van Bluetooth Low Energy is - de naam zegt het al - het lage energieverbruik. Deze laatste versie van Bluetooth is speciaal ontwikkeld om draadloze communicatie op korte afstand tussen verbonden apparatuur mogelijk te maken en daarbij batterijen of stroom te besparen. Kies voor een Bluetooth Samsung-TV met Bluetooth Low Energy en je luistert urenlang naar muziek op je smartphone via je Samsung smart-TV en je home audiosysteem. Ook je tablet die je misschien gebruikt om YouTube-filmpjes te streamen op het grote scherm gaat veel langer mee. Als je ervan houdt om met je Bluetooth-controller te gamen op je Samsung smart-TV, dan zul je merken dat die het ook veel langer uithoudt. Bluetooth Low Energy is een geweldige innovatie in een tijd waarin alles met elkaar verbonden is en moet blijven.

TV beluisteren via Bluetooth

Een speciale functie voor slechthorenden (of als je in een lawaaiige omgeving zit) is de functie om het geluid via aangesloten Bluetooth-apparaten te laten lopen. Als je een Bluetooth-apparaat aansluit op je TV en in het menu 'multi-uitgang geluid' activeert, loopt het geluid via jouw koptelefoon, smartphone , tablet , luidspreker of welk audio-apparaat dan ook. Mits het over Bluetooth beschikt, uiteraard. Meer informatie over deze functie vind je in de handleiding van je TV onder het kopje 'luisteren naar de TV via een Bluetooth-apparaat'.

Deze Samsung-TV's ondersteunen Bluetooth

Wil je een Samsung TV met Bluetooth kopen? In onderstaande lijst hebben we onze Bluetooth-modellen voor je opgesomd. Klik op de modelcodes om de modellen direct te bekijken!

Samsung-TV Modellen met Bluetooth

UHD
NU7400
NU7500

Premium UHD
NU8000
NU8500

QLED
Q6FN
Q7FN
Q8FN
Q8CN
Q8DN
Q9FN

INTERESSANT VOOR JOU

Samsung 9-Series Smart TV

Samsung 9-Series TV

Samsung Smart TV woonkamer familie

Kijkafstand TV