Samsung 9-Series TV

Home > Samsung Televisie > Samsung 9-Series TV

Samsung curved smart TV walvis

Samsung TV's zijn er in vele soorten en maten. De modellen onderscheiden zich van elkaar in verschillende series. Zo hebben we de 5-Series, de 6-Series, de 7-Series, de 8-Series en de 9-Series. In dit artikel bespreken we kort het neusje van de zalm op TV-gebied: de Samsung 9-Series televisie.

Samsung 9-Series: wat houdt het in?

De Samsung 9-Series (ook wel 9-Serie of 9000-Serie genoemd) is er voor degenen die maar moeilijk tevreden zijn te stellen als het om televisie gaat. Dit is het beste op TV-gebied van wat er te koop is, zonder compromissen. Daarom zijn onze 9-Series TV's, zoals de Samsung KS9000 -reeks, uitsluitend te koop in grotere beeldformaten en als Curved-modellen. Het grootste scherm dat je kunt kiezen, heeft een beelddiagonaal van 88 inch.

Curved SUHD-scherm

Het naar voren gebogen scherm vormt een natuurlijke kijkhoek, waardoor je alles beter en intenser ziet en het grote scherm nóg groter lijkt. Deze TV's bevatten het nieuwste van het nieuwste op TV-gebied, zoals de quantum dot-techniek , die we bij Samsung SUHD noemen. Hiermee wordt het contrast tussen de kleuren op je scherm nog krachtiger en zie je nog meer kleuren. Daarnaast bevatten de topmodellen van de 9-Series de Wide Color Enhancer. Dit zorgt voor een groter dynamisch kleurpalet. Wat licht van kleur moet zijn, is ook echt licht. En wat donker moet zijn, is ook echt donker. Tot het diepste zwart aan toe.

De overtreffende trap van scherp

Met de 4K Ultra HD-schermen zijn de beelden op je Samsung 9-Series TV zo scherp dat het bijna pijn doet aan je ogen. Om dit soort beelden met snelle beeldwisselingen zo vloeiend mogelijk te maken, zijn onze topmodellen uitgerust met de snelste Octa Core-processors die we hebben. Daarnaast kun je rekenen op een heel scala aan softwarematige en hardwarematige aanpassingen, die zorgen voor de perfecte filmische ervaring. Voorbeelden zijn de HRD-ondersteuning waarmee je prachtige contrasten en details ziet en natuurlijk de handige Smart Control Premium Remote.

Alternatief voor de Samsung 9-Series televisie

Als je geen enkele concessie wilt doen aan beeldkwaliteit en functionaliteit, is de Samsung 9-Series simpelweg het beste dat je kunt kiezen. Als we je toch een alternatief moeten geven, dan zou het de Samsung 8-Series zijn. De specificaties van de 8-Series komen voor een groot deel overeen met die van de toplijn.