Verbind je Galaxy

We zien een reeks van Samsung Galaxy-toestellen: de Galaxy Note10, Galaxy Buds, Watch Active2 en Tab S6, met daarboven de kop 'Je Galaxy naadloos verbinden tijdens de feestdagen'.

Je wereld wordt één geheel met de Galaxy. Dankzij de naadloze verbinding tussen de Galaxy Note10, S10, Buds, Watch Active2 en Tab S6 haal je alles uit je muziek, video's en apps in één ongestoorde ervaring. Met andere woorden: minder onderbrekingen en meer mogelijkheden om te genieten van je favoriete dingen.

*Beelden op scherm zijn gesimuleerd.

Krachtig op zichzelf. Samen sterker.

Wat is er op tv? Jouw smartphone.

Een jong meisje houdt een Galaxy Note10 in haar beide handen. En er is een video van beren in de waterscène op haar telefoon die ook op de tv voor haar staat.

SmartView

Je smartphone was nog nooit zo gezinsvriendelijk. Met SmartView deel je met één tik alle films en video's op je S10 met je tv. Houd je favoriete video's niet langer voor jezelf: gedeeld vertier is dubbel plezier.1

Foto's maken vanaf je pols.

We zien een Note10-telefoon en een Watch Active2. Ze hebben allebei de camera-apps geopend, waaruit blijkt dat je de camera van de telefoon vanaf het horloge kunt bekijken. We zien hetzelfde jonge meisje op beide apparaten.

Camerabediening

Ga klaarstaan en maak een sprong voorwaarts met Camera Controller op je Watch Active2. Nu kun je op afstand de foto's van je S10 vooraf bekijken, maken en terugkijken, zodat je altijd zonder moeite je hele familie - of je hele zelf - in beeld krijgt.2

In één woord: onverstoord

Galaxy-toestellen werken niet gewoon samen, ze werken naadloos samen.

Zonder smartphone, maar nooit zonder muziek.

We zien drie beelden naast elkaar. Het eerste beeld is van een geopende cadeauverpakking op tafel, met daarvoor de Note10. Het tweede beeld is een close-up van een man die een Watch Active2 draagt met Spotify op het scherm. Het derde beeld is een close-up van een man met Galaxy Buds in zijn oren.

LTE Continuity

Pijnlijke stiltes zijn voorgoed verleden tijd, want met LTE Continuity ben je altijd verbonden met je Watch Active2. Of je nu naar de nieuwste kersthit luistert, of meezingt met je favoriete klassieker, met één tik op je pols voorzie je je Galaxy Buds altijd van muziek.3

Je wordt gebeld op je smartphone. Je neemt op met je tablet.

Ononderbroken bellen & berichten lezen

Op de Galaxy worden je telefoongesprekken en berichten automatisch gesynchroniseerd. Heb je je telefoon niet bij de hand, dan kun je opnemen met je Tab S6 of een ander verbonden toestel. Of oma nu belt voor een gezellig gesprekje, je vrienden een bericht sturen om te vragen hoe het met je gaat of dat de pizzabezorger opbelt om je makkelijke maaltijd na de feestdagen te bezorgen, je hebt meer mogelijkheden om te reageren tot je beschikking dan ooit tevoren.4

We zien een beeld van de Note10, en een van de Tab S6. Op beide schermen is een inkomend telefoongesprek te zien, van dezelfde beller met hetzelfde contacticoon: een portretfoto van hetzelfde tienermeisje.

Je Galaxy opladen met je Galaxy.

Een witte Galaxy Buds-case wordt opgeladen op de achterkant van een Galaxy Note10-telefoon.

Met PowerShare kun je je verbonden toestel direct opladen met je Note10. Zonder draden, kabels of stopcontact. Want in onze Galaxy-wereld heb je geen aansluiting nodig om verbonden te zijn.6

Twee Galaxy's tegelijk opladen.

Een zwarte Watch Active2 en een Note10 liggen op een Wireless Charger Duo-oplaadpad, met hun scherm naar boven gericht. Op beide schermen is te zien dat ze 100% zijn opgeladen.

Dankzij de Wireless Charger Duo Pad kun je twee Galaxy-toestellen tegelijkertijd opladen. Leg ze op de pad, laad ze op en krijg de controle weer in handen, zonder gezoek naar kabels. Het was nog nooit zo makkelijk om je Galaxy op volle kracht te houden.