Galaxy Note7

Informatie over Galaxy Note7
Open brief aan alle Galaxy Note7 klanten >Meer Details >

Geüpdatet: 1 februari 2017

Omdat veiligheid van consumenten onze hoogste prioriteit heeft, nam Samsung op 10 oktober de beslissing om te wereldwijde verkoop van de Galaxy Note7 te stoppen.

De Galaxy Note7 is niet geleverd aan Belgische consumenten. We adviseren consumenten die in het bezit zijn van een Galaxy Note7 uit het buitenland hun toestel niet meer te gebruiken, een back-up te maken van hun gegevens, het toestel uit te schakelen en contact op te nemen met de klantenservice van Samsung via 02 201 2418.

Alle Note7 gebruikers die hun toestel in het buitenland hebben gekocht of consumenten die een pre-order hebben geplaatst, bieden we de mogelijkheid het toestel om te ruilen voor een Galaxy S7 of S7 edge. Het verschil in prijs van de toestellen wordt terugbetaald. Er kan ook worden gekozen voor volledige terugbetaling. Pre-orderconsumenten kunnen hiervoor terecht bij de winkel waar zij hun Note7 besteld hebben.

Alle consumenten die een pre-order hebben geplaatst, ontvangen een 128GB micro SD-kaartje.

Wij vinden het bijzonder spijtig dat wij dit keer niet hebben kunnen voldoen aan de hoge standaarden die van Samsung worden verwacht. We bieden onze excuses aan voor het ongemak bij consumenten en partners die met vertrouwen hebben gewacht op de Galaxy Note7.

We willen opnieuw en met klem benadrukken dat dit enkel om de Galaxy Note7 gaat.

Bij vragen kunnen consumenten contact opnemen met de Klantenservice van Samsung via 02 201 2418.

Update met nieuwe software voor de batterij

Omdat de veiligheid van de klant bij ons absoluut voorop staat, rollen we vanaf 31 januari een nieuwe software-update voor de batterij uit naar alle resterende Galaxy Note7 apparaten in Europa. Die voorkomt dat Galaxy Note7 apparaten worden opgeladen en maakt een eind aan hun vermogen om als mobiel apparaat te werken. We raden eventuele resterende klanten aan om hun apparaat onmiddellijk te vervangen via hun lokale omruilprogramma voor de Galaxy Note7. Om na de software-update je gegevens te back-uppen, kan je je apparaat inschakelen wanneer de stroomkabel is aangesloten. Zolang de stroomkabel is aangesloten, werkt het apparaat zodat je je gegevens kan uitwisselen, en het schakelt zichzelf uit wanneer de stroom wordt losgekoppeld.

FAQ

  • 1. Kan ik mijn Galaxy Note7 blijven gebruiken?
  • 2. Zijn er ook gevolgen voor andere Samsung-telefoons?
  • 3. Heeft Samsung de oorzaak van het probleem ontdekt?