Altijd de laatste Samsung Galaxy met Upgrade

Profiteer van een telefoon met het mooiste ontwerp, het beste scherm en de nieuwste technologie.

Hoe werkt Samsung Upgrade?

1. Kiezen

Kies een nieuwe Samsung Galaxy, die je oude telefoon gaat vervangen.

2. Contract aanvraag

Vul je persoonlijke en financiële gegevens in om je Upgrade contract aan te vragen.

3. Bezorging

Binnen 24 uur na goedkeuring van je Upgrade contract ontvang je jouw nieuwe telefoon.

4. Terugsturen

Stuur je oude telefoon kosteloos terug naar onze lease partner.

Kies jouw Galaxy

Galaxy S21 5G Galaxy S21 5G

Galaxy S21 5G

Vanaf €30,00 p.m., + eenmalig €99, looptijd 24 maanden

Galaxy S21 plus Galaxy S21 plus

Galaxy S21+ 5G

Vanaf €37,00 p.m., + eenmalig €99, looptijd 24 maanden

Galaxy S21 Ultra Galaxy S21 Ultra

Galaxy S21 Ultra 5G

Vanaf €43,00 p.m., + eenmalig €99, looptijd 24 maanden

Galaxy Note20 Ultra 5G Galaxy Note20 Ultra 5G

Galaxy Note20 Ultra 5G

Vanaf €49,00 p.m. + eenmalig €99, looptijd 24 maanden

Waarom Samsung Upgrade?

Wil je als eerste de nieuwste Samsung Galaxy in huis hebben zodra deze wordt gelanceerd? Dan is Samsung Upgrade iets voor jou. Je levert je oude toestel in voor een gloednieuwe Galaxy. Je profiteert hierbij van de beste service, waardoor je altijd een goed werkende smartphone hebt. Dankzij het Protection Plan ben je ook automatisch gedekt voor schade en diefstal.

De nieuwste Galaxy

Wil jij altijd de nieuwste telefoon hebben? Als je huurt kun je al na zes maanden een toestelUpgrade nemen. Je betaalt hier eenmalig € 99,00 voor

Gedekt voor schade en diefstal

Niets is vervelender dan een kapot gevallen of gestolen smartphone. Gelukkig ben je hier dankzij het Protection Plan voor gedekt

Reparatieservice

Je kan gewoon thuisblijven als je telefoon moet worden gerepareerd, onze Express service haalt je smartphone namelijk bij jou op. En na de reparatie wordt je Galaxy uiteraard ook weer zo snel mogelijk thuisbezorgd.

Meer weten?

Heb je een vraag over Samsung Private Rent of Samsung Upgrade? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Voorwaarden

De beslissing om je de mogelijkheid te bieden om je toestel binnen Samsung Private Rent te Upgraden, ligt bij Evollis. Evollis kan niet garanderen dat Samsung Private Rent op het moment dat een volgend vlaggenschip- of ander toestel wordt uitgebracht nog steeds aangeboden wordt. De staat van het toestel dat je terugstuurt wordt bij ontvangst beoordeeld (in geval van bovenmatige schade kunnen kosten in rekening worden gebracht en als de reparatiekosten hoger zijn dan de waarde van het toestel, heb je geen recht op de Upgrade). Je bent niet verplicht om je toestel na 6 maanden te Upgraden. Je kunt de Huurovereenkomst vroegtijdig beëindigen en de rest van de huurtermijnen afbetalen conform de algemene voorwaarden. Je maandelijkse betaling voor toekomstige Samsung Galaxy-toestellen kan variëren. De huurovereenkomst wordt aangegaan met Evollis. Huurovereenkomsten worden alleen verstrekt in België. En aan personen tussen de 18 en 80 jaar, afhankelijk van hun financiële status. Er zijn voorwaarden van toepassing.