Optimaal plezier

Geef entertainment alle ruimte. De Samsung Galaxy M20 heeft een 6,3'' Full HD+ Infinity-V Display voor een edge-to-edge weergave van al je favoriete games en video's. En dankzij One UI biedt het scherm nog meer voordelen.

*Gesimuleerde afbeeldingen voor illustratieve doeleinden. **Het feitelijke weergavegebied is kleiner, vanwege de afgeronde hoeken en de camera-uitsparing. ***Het scherm diagonaal gemeten als een volledige rechthoek meet 6,3'' (160 mm) en 6,1'' (155,9 mm) met correctie voor de afgeronde hoeken. .****De gemeten beeldverhouding is gebaseerd op de verhouding scherm/venster. *****One UI wordt alleen ondersteund als de update van het Android-besturingssysteem is geïnstalleerd.
 • Maximized for enjoyment
  Infinity display
 • Snel veel power
  Larger battery
 • Verdubbel je creativiteit
  Ultra wide angle

Stijl als statement

Ligt gemakkelijk in de hand, een streling voor het oog. Het slanke ontwerp van de Galaxy M20 heeft een 8,8 mm glanzende kunststof behuizing die er trendy uitziet en comfortabel in de hand ligt als je dagelijks onderweg bent. En voor extra veelzijdigheid en flair kun je kiezen uit Charcoal Black en Ocean Blue.

Snel veel power

Power waarop je kunt vertrouwen. De Galaxy M20 heeft een betrouwbare 5.000mAh (gemiddelde) batterij die je snel kunt opladen zodat je urenlang kunt gamen of je favoriete content kunt streamen. Eén keer opladen en je kunt er de hele dag tegenaan.

*Gemiddelde waarde zoals getest onder laboratoriumomstandigheden door een externe partij. De gemiddelde waarde is het geschatte rekenkundig gemiddelde, rekening houdend met de verschillen in batterijcapaciteit van de batterijsamples die zijn getest volgens de IEC 61960-standaard. De opgegeven (minimum)capaciteit is 4.900 mAh. De feitelijke levensduur van de batterij kan verschillen afhankelijk van netwerkomgeving, gebruik en andere factoren. **De gebruiksduur van een 5.000mAh-batterij bedraagt 29 uur gesprekstijd of 101 uur muziek afspelen op basis van tests die door Samsung zijn uitgevoerd. Feitelijke gebruiksduur van de batterij kan verschillen naargelang de netwerkomgeving, gebruikte features en apps, aantal gesprekken en berichten, aantal keren opladen en andere factoren.

Verdubbel je creativiteit

Haal twee keer zoveel uit je foto's. De Samsung Galaxy M20 heeft aan de achterkant een Ultra-Wide Camera naast de standaardcamera. Wanneer je in een creatieve bui bent, kun je dus zorgeloos foto's nemen. En met Phase Detection Auto Focus kan je zelfs snelle bewegingen vastleggen alsook scènes die zich afwisselend ver en dichtbij afspelen.

Wide angle Wide angle
*Gesimuleerde afbeeldingen voor illustratieve doeleinden.
Ultra wide angle Ultra wide angle
*Gesimuleerde afbeeldingen voor illustratieve doeleinden.

Creatief aan de slag met je foto's

Geef een creatieve toets aan je foto's. De Galaxy M20 heeft verschillende camerafuncties en filters om je foto's een leuke twist te geven – zonder schitteringen.

*Gesimuleerde afbeeldingen voor illustratieve doeleinden.

Kies je favoriete look

Selfies die er echt uitspringen. De Galaxy M20 beschikt over een Front Beauty-modus voor het personaliseren van je selfies. Met de creatieve effecten kun je jezelf van je beste kant laten zien aan je vrienden en familie.

*Gesimuleerde afbeeldingen voor illustratieve doeleinden. **Deze functie is alleen beschikbaar in China, Zuidoost-Azië en Zuidwest-Azië.

Praktische mobiele veiligheid

 • *Gesimuleerde afbeeldingen voor illustratieve doeleinden.
 • *Gesimuleerde afbeeldingen voor illustratieve doeleinden.

Handig overschakelen op Wi-Fi

Nooit meer manueel je Wi-Fi in- en uitschakelen. De Galaxy M20 bewaart je Wi-Fi-geschiedenis en schakelt Wi-Fi automatisch in of uit wanneer je in de buurt komt of weggaat van een veelgebruikte Wi-Fi-hotspot. Zo profiteer je optimaal van draadloos internet en hou je tegelijkertijd je dataverbruik onder controle.

*Wi-Fi-verbinding en snelheid kunnen verschillen afhankelijk van provider, land, regio of besturingssysteem.

Specificaties

 • Processor 1.8 GHz, 1,6 GHz
 • Resolutie achter 13.0 Megapixel + 5.0 Megapixel
 • Gewicht (g) 186
 • Batterijcapaciteit (mAh, Typical) 5000
 • Audio afspelen (uur) Tot maximaal 101

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
Heb je een vraag? Neem contact op
services & downloads
 • User Manual (QQ)
  NEDERLANDS
 • User Manual (QQ)
  FRANS
 • User Manual (QQ)
  DUITS
 • User Manual (Pie)
  NEDERLANDS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00
Gratis levering

Gratis levering

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Garantie & reparatie

Garantie & reparatie

Klantenservice

Klantenservice

* Diagonaal gemeten, de schermgrootte is 6.3" in de volle rechthoek en 6.1" met inachtneming van de afgeronde hoeken. Het eigenlijke te bekijken gebied is kleiner door de afgeronde hoeken en het cameragat.

* Het gebruikersgeheugen is minder dan het totale geheugen als gevolg van opslag van het besturingssysteem en de software om functies te bedienen. Het feitelijke gebruikersgeheugen is afhankelijk van de provider en kan veranderen na software-upgrades.

* De batterij gebruikstijd is gebaseerd op onze eigen laboratorium metingen, en kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals apparaatinstellingen, gebruikspatronen en werkomstandigheden.

* Netwerk: De bandbreedte die wordt ondersteund door het toestel kan variëren afhankelijk van regio en provider.

* Afmetingen en gewicht kunnen variëren door de configuratie van het toestel en het productieproces.

*Wi-Fi: Wi-Fi connectie (modus) en snelheid kunnen variëren, afhankelijk van de gebruiksomgeving.

*Gemiddelde waarde zoals getest onder laboratoriumomstandigheden door een externe partij. De gemiddelde waarde is het geschatte rekenkundig gemiddelde, rekening houdend met de verschillen in batterijcapaciteit van de batterijsamples die zijn getest onder de IEC 61960-standaard. Opgegeven (minimum)capaciteit is 4.900 mAh. Daadwerkelijke levensduur van de batterij kan variëren afhankelijk van netwerkomgeving, gebruik en andere factoren.

*Alle specificaties en beschrijvingen kunnen verschillen van de daadwerkelijke productspecificaties en -beschrijvingen. De beelden op het scherm zijn gesimuleerd en uitsluitend voor illustratieve doeleinden. Alle functionaliteiten, de beschikbaarheid, features, specificaties, GUI en andere productinformatie die beschreven worden, kunnen te allen tijde gewijzigd worden zonder voorafgaande aankondiging of verplichting.