Onderscheid je van andere spelers met je nieuwe, coole look.

Maak indruk met de dancemoves van je favoriete K-popster met de nieuwe Scenario-emote.

Introducing the Exclusive iKONIK Fortnite Outfit Introducing the Exclusive iKONIK Fortnite Outfit

De S10-serie brengt K-pop naar Fortnite

Val niet alleen op door je skills – maar ook door je stijl! Maak indruk met de outfit die geïnspireerd is op K-popster Chanwoo van de band iKON, en vier iedere overwinning met de coole moves uit de megahit 'Love Scenario' van iKON. Claim deze nieuwe, exclusieve iKONIK-skin vandaag nog.

Samsung Galaxy: Brengt K-Pop naar Fortnite Samsung Galaxy: Brengt K-Pop naar Fortnite

Je krachtigste wapen ooit

Met de krachtigste gamingsmartphones die Samsung ooit gemaakt heeft, geniet je eindeloos van vloeiende games. De Galaxy S10+ heeft een supersnelle 855 Snapdragon-processor, een indrukwekkend Quad HD 2K-display en een intelligente all-day battery die het batterijverbruik automatisch optimaliseert op basis van je game.

De omtrek van een Galaxy S10+ met een in-game scherm van een vrouwelijke Fortnite-figuur in een Triceratops-skin met een wapen dat aan het eind een dinosaurushoofd heeft. De omtrek van een Galaxy S10+ met een in-game scherm van een vrouwelijke Fortnite-figuur in een Triceratops-skin met een wapen dat aan het eind een dinosaurushoofd heeft.

Met de Galaxy S10+ game je als nooit tevoren

Intelligente all-day battery

De batterij van de Galaxy S10+ optimaliseert automatisch het energieverbruik op basis van je game. Je kunt de batterijprestaties voor gamen ook handmatig instellen om zelf te bepalen hoeveel energie je game mag verbruiken.

Scène van een Fortnite vrouwelijke arts die gewikkelde verbanden gooit naar een dokter die zorgvuldig vele medische voorwerpen in zijn handen in evenwicht houdt. Scène van een Fortnite vrouwelijke arts die gewikkelde verbanden gooit naar een dokter die zorgvuldig vele medische voorwerpen in zijn handen in evenwicht houdt.

Voor de allerbeste gameprestaties

Voor vloeiende games beschikt de Galaxy S10+ over 1 TB opslagruimte, 12 GB RAM en een supersnelle Exynos 9820-processor, die zo'n 33% sneller is dan de processor van de Note9.

Een Fortnite-figuur in een commando-outfit stormt naar voren met een bazooka-achtig wapen op zijn schouder, raketten vliegen rond en achter de figuur zijn explosies te zien. Een Fortnite-figuur in een commando-outfit stormt naar voren met een bazooka-achtig wapen op zijn schouder, raketten vliegen rond en achter de figuur zijn explosies te zien.

Een compleet mobiel gamingsysteem

Ervaar een indrukwekkend geluid met de Galaxy Buds of AKG-headphones. De Galaxy S10+ kan daarnaast ook gebruikt worden met compatibele controllers, zoals de Gamevice.

Een Fortnite dansvloer waar een man met een zonnebril en een kapsel in afro-stijl onder een discobol een dansende pose toont, terwijl een vrouwelijke figuur glimlacht en naar boven wijst. Een Fortnite dansvloer waar een man met een zonnebril en een kapsel in afro-stijl onder een discobol een dansende pose toont, terwijl een vrouwelijke figuur glimlacht en naar boven wijst.

1. Download Fortnite en open de app op je Samsung Galaxy S10e, S10 of
S10+.

 

2. Log in op je Epic Games-account of registreer je om er een aan te
maken.

 

3. Ga naar de Shop en kies de iKONIK-skin.

 

4. Als je dit nog niet eerder gedaan hebt, ontvang je een melding dat je

een kredietkaart dient te registreren. Klik in het venster op “verder” en
registreer een kredietkaart (er wordt geen bedrag afgeschreven).

 

5. Tik nogmaals op de iKONIK-skin om deze te claimen.

 

6. De iKONIK-skin staat nu klaar in je locker. Het dansje ontvang je samen

met de skin.