Hoe kan ik apps toevoegen of verwijderen in Samsung Kids?

Soms moet je bepaalde dingen van je toestel wissen om plaats te maken voor meer Samsung Kids-inhoud of software-updates. Het is gemakkelijk om op elk moment apps te verwijderen als je wat ruimte wilt vrijmaken. Als je al genoeg ruimte hebt, is het toevoegen van apps op Samsung Kids ook een fluitje van een cent.

Samsung Kids-hoofdscherm met apps.

Apps toevoegen of verwijderen op Samsung Kids

Stap 1. Tik op het menu Meer in de rechterbovenhoek van het beginscherm en ga naar "Beginscherm bewerken". Stap 1. Tik op het menu Meer in de rechterbovenhoek van het beginscherm en ga naar "Beginscherm bewerken".

Stap 1. Tik op het menu Meer in de rechterbovenhoek van het beginscherm en ga naar "Beginscherm bewerken".

Stap 2. Voer je pincode in. Stap 2. Voer je pincode in.

Stap 2. Voer je pincode in.

Step 3. Om apps toe te voegen tik je op het plusteken Step 3. Om apps toe te voegen tik je op het plusteken

Stap 3. Om apps toe te voegen, tik jeo p de Toevoegen [+]-knop in de rechterbovenhoek van het scherm.

Stap 4. Voeg de apps van je keuze toe. Stap 4. Voeg de apps van je keuze toe.

Stap 4. Voeg de apps van je keuze toe.

Step 5. Om te verwijderen druk je de app lang in Step 5. Om te verwijderen druk je de app lang in

Stap 5. Als je apps wil verwijderen, druk je lang op het app-pictogram en tik je op "Verwijderen".

Step 6. Tik op opslaan. Step 6. Tik op opslaan.

Stap 6. Klik op de knop "Opslaan" om de wijzigingen toe te passen.

Nieuwe apps te downloaden

1 Tik op het menu Meer in de rechterbovenhoek van het beginscherm en ga naar "Ouderlijk toezicht".
2 Voer je pincode in.
3 Selecteer "Meer apps voor Samsung Kids" in het menu "Ouderlijk toezicht" .
4 Kies de apps die je wil downloaden uit de Galaxy Store en installeer ze.

Na het installeren van de apps, kan je een pictogram toevoegen aan het "Start" -scherm met dezelfde stappen als hierboven.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor Apps & Services.