Wat is SmartThings Find (Zoek mijn Mobiel)?

Zoek mijn Mobiel maakt nu deel uit van SmartThings Find. SmartThings Find helpt je niet alleen om je Galaxy-apparaten, waaronder Galaxy Watch, Galaxy Buds en smart tags met SmartThings-ondersteuning, gemakkelijker te vinden, maar stelt je ook in staat om locaties te delen met je contacten en meldingen te krijgen wanneer een apparaat aanwezig is of een bepaalde locatie verlaat met behulp van geofencing-software. Als je een apparaat verliest, zoals een Samsung mobiele telefoon, tablet of een wearable, kun je Find My Mobile inschakelen om het apparaat op te sporen en je gegevens te beschermen.

Weergave van SmartThings Find met kaart en pictogram voor apparaatlocatie.

Hoe werkt SmartThings Find?

Met SmartThings Find kun je mobiele telefoons, tablets en draagbare apparaten (Watch, Buds etc.) met geregistreerde Samsung-accounts lokaliseren.

Als je meerdere apparaten gebruikt, kun je en lijst met geregistreerde apparaten vinden en controleren wanneer je toegang krijgt tot je Samsung-account op deSmartThings Find-website.

SmartThings Find heeft functies zoals het opsporen van verloren apparaten, het activeren van belgeluiden, het vergrendelen van apparaten, het wissen/back-uppen van gegevens om je te helpen je apparaten te vinden en te beheren en jouw informatie te beschermen. Als je meer dan één apparaat hebt, kunt je ze ook controleren via SmartThings Find op andere apparaten.

Let op: een datanetwerk (internetverbinding zoals mobiele data of wifi) is vereist om deze functie uit te voeren.

 Apparaten die SmartThings Find (Zoek mijn mobiel) ondersteunen

• Samsung mobiele telefoons, tablets en bepaalde wearables zoals Galaxy Watch, Galaxy Buds enz. (SmartTag en SmartTag-compatibele apparaten van derden die met SmartThings kunnen worden geregistreerd).

Let op: De instelling Find My Mobile moet worden geactiveerd op het apparaat. (Instellingen apparaat > Samsung-account > Find My Mobile).