Hoe voer ik een systeem software back up uit?

Back-uppen van systeemsoftware zet applicaties en stuurprogramma’s die het systeem nodig heeft op een extern opslagapparaat.

Systeem software back-up

1. Verbind eerst een extern opslagmedium, bijvoorbeeld een USB-harddisk met uw computer. Hier kun je de bestanden op bewaren.

2. Zet de computer aan en druk op ‘F4’ als het Samsung-logo verschijnt.

3. Als de stroom uitvalt moet je opnieuw beginnen met de back-up, vergeet dus niet de Note PC aan de stroombron aan te sluiten.

4. Samsung Recovery Solution 4 wordt nu geopend.

5. Klik op ‘System Software’ en dan op ‘System Software Backup’.

6. Selecteer jouw externe back-uplocatie en klik dan op ‘Next’.

7. Je wordt gevraagd het back-uppen te starten. Klik op ‘Yes’ om door te gaan.

8. Hoe lang het duurt zal afhangen van de hoeveelheid informatie. Zet de computer niet uit tijdens het back-uppen.

9. Klik op ‘Ok’ als de back-up is voltooid.

Voor een duidelijke stapsgewijs filmpje over het uitvoeren van een software back-up, raadpleeg deze How-to-filmpje.

Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: 10:00 - 16:00 uur