Hoe maak ik gebruik van de Eco Bubble functie op mijn Samsung wasmachine?

Samsung’s Eco Bubble functie biedt het beste was-resultaat, de perfecte kledingbehandeling en energiebesparing. Deze pagina beschrijft in een aantal overzichtelijke stappen hoe je het Eco Bubble Programma kunt gebruiken op uw Samsung Wasmachine.

1. Als je het Eco bubble programma wilt gebruiken. Je hebt de keuze uit een aantal Eco bubble programma’s, die zich aan de linkerzijde van de programma knop bevinden.

Ecobubble functies

2. Selecteer het programma die het best past bij je wasgoed. Druk vervolgens op de startknop op de wasmachine om het Eco Bubble wasprogramma te starten. Het Eco Bubble wasprogramma gaat nu van start.

Ecobubble 2

Raadpleeg onze instructievideo voor meer informatie.