Hoe gebruikt u Samsung Members Diagnostics?

Met de functie Diagnose in de Samsung Members app kunt u diverse delen van uw smartphone controleren om zeker te zijn dat uw telefoon goed werkt. Deze functie biedt u een ruime waaier van tests om de prestaties van uw smartphone te verbeteren. U kunt bovendien informatie delen met andere Samsung-gebruikers maar ook nieuws, tips en zoveel meer lezen dankzij de Samsung Members-app.

Weergave van het icoon Samsung Members.

Voordat u de Diagnose-functie uitprobeert, controleert u of de software van uw apparaat en de bijbehorende apps zijn bijgewerkt tot de laatste versie. Volg deze stappen om de software van uw mobiele apparaat bij te werken: Apparaatinstellingen > Software-update.

Hoe voert u een diagnose van uw telefoon uit met Samsung Members

Weergave van het hoofdscherm van de Samsung Members-app met de optie “Ondersteuning” gehightlight. Weergave van het hoofdscherm van de Samsung Members-app met de optie “Ondersteuning” gehightlight.

Stap 1. Open de Samsung Members app en tik op “Ondersteuning”.

Weergave van het scherm Samsung Members Ondersteuning met de optie “Testen weergeven” gehighlight. Weergave van het scherm Samsung Members Ondersteuning met de optie “Testen weergeven” gehighlight.

Stap 2. Tik op “Testen weergeven”.

Weergave van alle tests die u kunt doen met Diagnose, met de opties “Alles testen” gehighlight. Weergave van alle tests die u kunt doen met Diagnose, met de opties “Alles testen” gehighlight.

Stap 3. Tik “Alles testen” om de Diagnose te starten.

Volg de instructies op het scherm om de prestaties van uw smartphone te testen. U kunt sommige delen van het proces overslaan en later uitvoeren. Als u een specifieke functie van uw smartphone wilt bekijken, tik dan op het icoon om te test te starten.

Weergave van het scherm “Diagnose” met individuele testicoontjes en de knop “Ga door met testen” onderaan.

Opgelet: U moet uw Samsung-account controleren om de Diagnose-functie te gebruiken.

Hoe meldt u een fout in de Samsung Members-app

Als u na de test problemen ondervindt met de prestaties van uw smartphone, kunt u dit melden via de Samsung Members-app door de volgende stappen te volgen:

1 Open de Samsung Members-app.
2 Tik op “Ondersteuning”.
3 Tik op “Foutmeldingen” om uw melding te verzenden. U moet de loggegevens van het systeem meesturen. (Als het probleem zich voordeed in de laatste 5 minuten).