Toestel starten in veilige modus

Wat is veilige modus?

De functie ‘veilige modus’ is op alle Samsung smartphones beschikbaar. Met behulp van de veilige stand kun je je toestel opstarten zonder geïnstalleerde apps van derden. Het toestel zal dan uitsluitend standaard applicaties starten.

Dit zorgt ervoor dat je batterij minder snel leeg is. (klik hier voor meer tips om je batterij te besparen) Tevens kan de veilige modus nuttig zijn als het toestel problemen heeft door applicaties van derden. Zo kan je makkelijk controleren of het toestel beter functioneert zonder zelf geïnstalleerde applicaties.

Let op: De iconen van geïnstalleerde apps kunnen een gewijzigde plaatsing hebben na het gebruik van veilige modus. Alle applicaties en instellingen blijven wel behouden.

Veilige modus starten

Volg onderstaande stappen om je toestel in de veilige modus op te starten:

1 Zorg ervoor dat je toestel uitstaat en zet deze vervolgens weer aan door de aan-toets ingedrukt te houden.
2 Als de animatie afspeelt, houd dan de volumetoets naar beneden ingedrukt totdat het vergrendelingsscherm verschijnt.
3 De veilige stand wordt nu ingeschakeld, dit is linksonder in beeld zichtbaar.

Als je de veilige stand wilt uitschakelen, tik dan op de notificatie 'veilige modus aan' of start je toestel opnieuw op.

Hoe kan ik mijn toestel starten in veilige modus?
Hoe kan ik mijn toestel starten in veilige modus?
Hoe kan ik mijn toestel starten in veilige modus?