Hoe verandert u de taalinstellingen van elke app in uw Galaxy apparaat

In het Android 13 OS (One UI5) kunt u voor elke app verschillende talen instellen, zodat u voor elke app de taal kunt instellen die bij uw omgeving past.

Weergave van Galaxy apparaten met verschillende talen in de app-tekst.

Opgelet: Niet alle app ondersteunen verschillende talen. Deze functionaliteit kan worden beperkt door de app-ontwikkelaars en de ondersteuning kan per app verschillen.

Hoe selecteert u een taal

Weergave van instellingenicoon. Weergave van instellingenicoon.

Stap 1. Tik op Instellingen.

Weergave van het menu Instellingen met de optie “Algemeen beheer” gehighlight. Weergave van het menu Instellingen met de optie “Algemeen beheer” gehighlight.

Stap 2. Tik op “Algemeen beheer”.

Weergave van het menu Algemeen beheer met de optie “Talen van app” gehighlight. Weergave van het menu Algemeen beheer met de optie “Talen van app” gehighlight.

Stap 3. Tik op “Talen van app”.

Weergave van apps die beschikbaar zijn om de taal te wijzigen. Weergave van apps die beschikbaar zijn om de taal te wijzigen.

Stap 4. Selecteer een app.

Weergave van de opties voor taalselectie. Weergave van de opties voor taalselectie.

Stap 5. Selecteer een taal.