Hoe voer je een ECG-meting uit met de Samsung Health Monitor-app?

Maak je eigen ECG-meting met je Galaxy-Watch en de Samsung Health Monitor-app. Volg de stappen in de video met je smartphone en smartwatch.

Let op: De Samsung Health Monitor-app is compatibel met de Galaxy Watch Active2 en Galaxy Watch3.

Hoe voer je een ECG-meting uit met de Samsung Health Monitor-app? Hoe voer je een ECG-meting uit met de Samsung Health Monitor-app?

Open op je Watch de Samsung Health Monitor-app

Selecteer ECG

Selecteer Download de app

Installeer Samsung Health Monitor op je smartphone die met het horloge is gekoppeld

Lees en accepteer de voorwaarden

Machtigingen inschakelen en selecteer Gereed

Maak een profiel aan

Selecteer ECG in het hoofdmenu

Selecteer Aan de slag

Lees aandachtig hoe het werkt voordat je Volgende kiest

Kies de pols waar je het horloge draagt en selecteer Volgende

Zorg ervoor dat het horloge goed om je pols zit en selecteer Gereed

Lees de informatie op het horloge en druk op OK

Leg je onderarmen op een tafel en laat een vingertop gedurende 30 seconden lichtjes op de bovenste knop rusten

Ontspan tot het proces is voltooid

Wanneer de ECG-meting voltooid is, selecteer je Gereed

De meetwaarden worden doorgestuurd naar de smartphone app

Je kunt de details van je ECG-metingen bekijken en je verslag delen.

SAMSUNG