Waarom levert Samsung niet meer een oortelefoon en een oplaadstekker mee in de doos?

Galaxy S21+ 5G en doos

De Galaxy S21-serie heeft geen oortelefoons of een oplader in de doos omdat Samsung de impact van onze producten op het milieu wil minimaliseren.

Steeds meer Galaxy-gebruikers maken duurzame keuzes in hun dagelijks leven om betere recyclinggewoonten te bevorderen. Om onze Galaxy-gemeenschap in deze reis te ondersteunen, gaan we over tot het weglaten van oortelefoons en oplaadstekkers, te beginnen met de Galaxy S21-serie.

Samsung is van mening dat het weglaten van oortelefoons en oplaadstekkers uit onze in-box apparaatverpakkingen kan helpen bij het aanpakken van het groeiende e-waste-probleem en onnodige opstapeling van deze items.

Bestaande Galaxy-gebruikers worden aangemoedigd om hun huidige oortelefoon en oplaadstekker te blijven gebruiken. Nieuwe gebruikers zullen deze apart moeten aanschaffen. Daarom zijn Samsung-laders zijn nu verkrijgbaar tegen nieuwe, lagere prijzen.

Let op: Voor de beste prestaties en duurzaamheid van de batterij is het belangrijk om originele Samsung snelladers te gebruiken.

De Galaxy S21 wordt geleverd met een USB Type-C datakabel

Een USB Type-C datakabel om de smartphone aan te sluiten op de oplader is inbegrepen in de verpakking.

USB-C is het meest voorkomende type lader voor smartphones en andere mobiele apparaten, waardoor een snelle gegevensoverdracht en stroomtoevoer mogelijk is, en het laadt uw telefoon sneller op. De USB-C kabel is ook omkeerbaar, kan in beide richtingen worden aangesloten en gebruikt in Samsung Galaxy-apparaten, zodat nieuwe modellen smartphones nog steeds compatibel zijn met oudere laders.

Zal Samsung in de toekomst geen oortelefoons en de stekker van de oplader van smartphonepakketten toevoegen?

Samsung werkt aan de wereldwijde overgang van het verwijderen van de oortelefoons en de laadstekker van alle Galaxy smartphones, te beginnen bij de Galaxy S21-serie. Om ervoor te zorgen dat Galaxy consumenten het gereedschap hebben om oudere laadstekkers te hergebruiken, zullen de Galaxy S21 en andere Galaxy smartphones nog steeds een kabel (USB-C naar USB-C kabel) in de verpakking hebben om de smartphone aan de laadstekker te bevestigen.

Klik op de verzendknop hieronder om feedback met ons te delen. Bedankt voor je deelname.

Bedankt voor je feedback!