Wat is de Galaxy Buds2 Pro 360-audio-functie?

De Galaxy Buds2 Pro zijn gearriveerd om je de ultieme audio-ervaring te bieden dankzij hun verbeteringen en nieuwe functies. Een van de grootste kenmerken van deze Galaxy Buds2 Pro is de 360-audio-functie, een functie die je kunt activeren voor de meest geavanceerde audio-ervaring.

Weergave van een vrouw met een Galaxy Buds2 Pro.

Verbetering van 360-audio

De 360-audio in Galaxy Buds2 Pro ondersteunt Direct Multikanaal, 5.1 kan. / 7.1 kan. / Dolby Atmos en levert ongelooflijk meeslepend geluid. Het geluid dat je hoort is meer multidimensionaal dan dat van de vorige Buds Pro en geeft je het gevoel alsof je je midden in de bioscoop bevindt. Geniet van de 360-audio op Netflix, Disney+, HBO Max inhoud op een geheel nieuw niveau.

360-audio activeren

Weergave het scherm van de Galaxy Wearable app met de "360-audio"-schakelaar gemarkeerd.

Stap 1. Open de Galaxy Wearable-app en schakel de "360-audio" -schakelaar in.

360-audio biedt meeslepende, levendige, ruimtelijke geluidskwaliteit. De geluidskwaliteit kan echter variëren, afhankelijk van specifieke apps voor kanalen van derden (Dolby inhoud, enz.). In dat geval raden wij aan 360-audio uit te schakelen.

De 360-audio is niet beperkt tot video's. Je kunt jezelf onderdompelen in 360-audio wanneer je maar wilt.

Als de hoofdbewegingen volgen-functie aan staat, wordt de richting van het geluid automatisch aangepast aan de beweging van het hoofd. 

Als je de hoofdbewegingen volgen-functie uitschakelt terwijl je onderweg bent of in een omgeving met veel beweging, kan je voorkomen dat het geluid gaat klotsen of naar één kant verschuift. 

Weergave van het 360-audio menu met de optie hoofd volgen.

Bedankt voor je feedback!