Wat zit er in de doos als ik een toestel van de S23-serie koop?

Als je van plan bent één van de toestellen uit de nieuwe S23-serie te kopen, vraag je je misschien af wat er in de doos zit die je bij je nieuwe telefoon ontvangt. Op deze pagina vertellen we je precies wat er in de doos van jouw S23 model zit.

Afbeelding van de smartphones uit de Galaxy S23 serie.

Wat zit er in de doos?

Hieronder vind je een lijst met alles wat er in de doos van de S23-serie zit.

• Data kabel (USB-C)
  • SIM verwijder tool
  • Snelstartgids
  • S23 toestel

Let op:

• Dit is hetzelfde voor alle modellen van de S23-serie.
  • De S23 Ultra modellen worden geleverd met een ingebouwde S Pen in het apparaat.

Wat zit er niet in de doos?

Hieronder vind je een lijst met alles wat niet in de doos van de S23-serie zit.

• Oplader
  • Telefoonhoesje

Let op: Dit is hetzelfde voor alle modellen van de S23-serie.

Gebruiksaanwijzing pictogram Gebruiksaanwijzing pictogram

Gebruiksaanwijzing

Meer informatie nodig?
Download en raadpleeg
de gebruiksaanwijzing van je apparaat.

Samsung Assistance Samsung Assistance

Samsung ondersteuning

Hebben de voorgestelde oplossingen gefaald
om het probleem op te lossen?
Neem contact op met onze reparatiediensten.