Eenvoudig verbinden. Gemakkelijk bedienen.

Eenvoudig verbinden.
Gemakkelijk bedienen.

Het gedoe met apparaten op de oude manier verbinden, behoort tot het verleden. Je Smart TV herkent automatisch alle verbonden apparaten en die kun je gewoon met één afstandsbediening bedienen.

De One Remote Control bedienen.
Deze video laat de 'Autodetectie'-functie en 'One Remote Control' zien. Je Smart TV herkent automatisch elk verbonden apparaat en toont de naam van het apparaat op het scherm. Bedien deze verbonden apparaten met de One Remote Control.

Autodetectie

Verbind je apparaten direct met de Smart TV of met de One Connect Box en je ziet automatisch de naam van het apparaat op het scherm. Het verbonden apparaat vinden was nog nooit zo eenvoudig.

Deze video laat zien hoe Autodetectie werkt. Als de apparaten eenmaal via een HDMI-kabel zijn verbonden met de Smart TV, detecteert de TV elk apparaat en worden de gedetecteerde apparaten in een bronmenu op het scherm getoond.
HDMI-kabel met de Smart TV verbinden

One Remote Control

Bedien al je aangesloten apparaten met één afstandsbediening.

Bevrijd de woonkamer van een onoverzichtelijke hoop afstandsbedieningen. Met de Samsung One Remote Control bedien je niet alleen je TV, maar al je aangesloten apparaten met één en dezelfde afstandsbediening. De afstandsbediening wordt meegeleverd bij veel 2019 Samsung Smart TV’s. Een aantal 2019 Samsung Smart TV’s beschikken over de zilverkleurige Premium One Remote, een afstandsbediening die echt gezien mag worden.

One Remote Control en verschillende afstandsbedieningen met pictogrammen: Kabelbox, Blu-ray-speler, Spelcomputer, TV, USB, Thuisbioscoop, PC.