Met de Jet Bot plan jij je stofzuigbeurten in vanaf welke locatie je maar wil en laat je het échte stofzuigwerk aan je Jet Bot over.

Objectherkennings-technologie met AI

De Jet Bot is ’s werelds eerste robotstofzuiger die wordt aangedreven door Artificial Intelligence van Intel. De AI technologie met objectherkenning en de sensoren die je kan vergelijken met de sensor in zelfrijdende auto’s zorgen ervoor dat de Jet Bot moeiteloos door je huis manoeuvreert. De Jet Bot herkent namelijk objecten, zoals speelgoed, kledingstukken en de poot van een stoel en gebruikt deze informatie vervolgens om rondom obstakels schoon te maken, terwijl hij op veilige afstand blijft van kwetsbare objecten.

Echte zuigkracht

Met een zeer hoge zuigkracht van maar liefst 30W maakt de Jet Bot je huis in een mum van tijd schoon. De Jet Bot herkent wat voor soort oppervlak er wordt gereinigd en past de zuigkracht automatisch aan. Wanneer de robot op een vloerkleed of tapijt komt, genereert de motor extra zuigkracht om tussen de polen stof op te zuigen.

Bedien vanaf elke locatie

Via de Samsung SmartThings-app op je smartphone maak je gemakkelijk verbinding met je smartphone en bedien je de Jet Bot vanaf elke locatie. Je plant stofzuigbeurten in, stelt ‘no-go zones’ in op basis van een kaart van je huis.

Je huisdieren in de gaten houden

De Jet Bot beschikt over een camera die toegankelijk is via de Samsung SmartThings-app. Bekijk waar de stofzuiger zich in het huis bevindt of maak verbinding met de camera om je huis en huisdieren in de gaten te houden terwijl je weg bent.

Clean Station: automatisch legen van stofreservoir

Last van allergieën? Dan is de Jet Bot met Clean Station dé uitkomst voor jou! Het Clean Station zorgt er namelijk voor dat er geen stof vrijkomt bij het legen van het stofreservoir. Als de schoonmaakbeurt erop zit, rijdt de Jet Bot automatisch terug naar het Clean Station™. Daar leegt de robotstofzuiger zichzelf en wordt het vuil en stof verzameld in een zak die je maar eens in de twee tot drie maanden hoeft te vervangen.