NK3000MM Аспиратор со алуминиумски филтер што се мие

NK3000MM Аспиратор со алуминиумски филтер што се мие

NK24M1030IS/UR

Одбери боја

Боја :

Одбери капацитет

Останува ултрачист

Алуминиумски филтер што се мие

Издржлив алуминиумски филтер што лесно се одржува, го штити вентилаторот и го продолжува работниот век на моторот. Ги задржува маслото и правта пред да го задушат моторот или да го спречат протокот на воздух. Чистење е потребно дури секои три-четири недели, а и тоа е многу лесно затоа што може да се мие и доволно е мал да го собере во машина за садови.

Останува ултрачист Останува ултрачист

Упатство за инсталација:

NK24M1030IS NK24M1030IS

Задржете ја свежината на воздухот во својата кујна

Извлекување со три брзини

Трите брзини на вентилаторот со доволната моќност на моторот овозможуваат соодветно извлекување, односно ефикасно ги отстрануваат пареата и непријатните мириси.

Задржете ја свежината на воздухот во својата кујна Задржете ја свежината на воздухот во својата кујна

Спецификации

  • Максимална екстракција (㎥/час) 392 ㎥/h
  • Класа на енергетска ефикасност C
  • Нето (ШxВxД) 598 x 180 x 301 mm
  • Тежина (нето) 6.5 kg

Поддршка

Пронајди одговори на прашањето што го имаш за производот

Прирачник за корисниците и содржина за преземање Погледни ги дополнителните содржини

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.