Како што светот се менува, така се менуваат и начините на кои го користиме телефонот. Во новата ера на спонтаност и креативност, кога содржината се споделува во живо, потребен ни е телефон што ќе следи сѐ: телефон за сликање спонтани фотографии, телефон за пренос на видеоснимки во живо, телефон за поврзување со другите во моментот кога со нив ги споделуваме нашите искуства. Затоа ние вложивме максимални напори за да ја направиме оваа револуционерна технологија на мобилни уреди достапна за секого. Одлична камера, екран и батерија: посебно дизајнирани и произведени за генерацијата што живее во моментот и која сите свои страсти, искуства и интеракции ги споделува во „живо“.

Ви ја претставуваме серијата мобилни телефони, којашто на денешната генерација им овозможува да го работат тоа што другите не можат.

Запознај ја новата серија Galaxy A
Направена за времето на живот во живо

Следната генерација зема форма.

Бараш уште Galaxy A модели? Пронајди ги овде.

Вградена камера за фотографии што изгледаат како во вистинскиот живот. Не само за сликање селфи -слики.

Три фотографии снимени со уредот Galaxy A го покажуваат моментот кога жената се врти и почнува да јаде крофна.

Поголем број објективи на ултраширока камера за да видиш многу повеќе.

Не е важно дали правиш фотографија на суперширока панорама или нешто сликаш од блиску. Фотографиите се толку совршени што пријателите сигурно ќе те прашаат како си ги сликал. Ултрашироката камера дава можност за сликање во видно
поле од неверојатни 123 степени: Затоа и ја направивме - да види сè
што гледа и човечкото око и да го забележи во живо.

Човек што седи и гледа во далечина на фотографија снимена на Galaxy A со ултрашироката камера.
* Сликите се креирани за потребите на илустрацијата
* Достапните функции варираат во зависност од моделот Galaxy A. Повеќе детали побарајте на страната на производот.

Длабинската камера ги нагодува мерките и длабочината за заднината да биде совршена.

Новите функции за длабинска камера и заматеност го насочуваат вниманието на она што е навистина важно. Предниот и средниот дел.

Две фотографии сликани со уредот Galaxy A каде што се гледаат две жени додека прават смешни гримаси - се нагласува разликата помеѓу фотографиите затоа што на едната слика заднината е заматена со функцијата за длабинска камера, а на другата не е.
* Сликите се креирани за потребите на илустрацијата
* Достапните функции варираат во зависност од моделот Galaxy A. Повеќе детали побарајте на страната на производот.

Дисплеј за времето на живот во живо.
Повеќе простор за игра.

Симулирана слика направена со уредот Galaxy A што е наведнат нанапред и се стопува со заднината на скејтерски парк додека скејтер скока, додека приказот на скејтерот додека „лебди“ во воздух ги претставува можностите за сликање фокус на моменти во живо.

Уживај во најсеопфатното визуелно доживување како да си во кино.

Огромниот Infinity дисплеј прикажува кристално јасни детали, длабочина и живописни бои за поинтензивно доживување на поголем и посветол екран. Без оглед дали правиш стриминг, играш игри или гледаш филмови, Super AMOLED екранот дава живот на секоја сцена.

Galaxy A во хоризонтална положба покажува жена што пушта птици, тие летаат и исчезнуваат од екранот, со што се прикажуваат можностите на вдлабување во дисплејот Infinity.

Батерија за времето на живот во живо.
За подобра поврзаност.

Слика на жена што користи телефон на отворено среде ноќ. Иконата за батерија во долниот десен агол покажува дека батеријата е речиси наполнета.

Долготрајна батерија за подобра поврзаност.

Опушти се со најдобрите перформанси на моќната батерија. Батеријата на уредот Galaxy A не е само долготрајна. Таа ефикасно работи со најдобрите перформанси што ти се потребни и никогаш нема да те изневери. Освен тоа, тука е и функцијата за супербрзо полнење со која телефонот побрзо се полни до 100%.

*Капацитетот на батеријата зависи од моделот Galaxy A. Реалното времетраење на батеријата зависи од мрежното окружување, користените функции и апликации, фреквенцијата на повици и пораки, бројот на полнења и многу други фактори.
*Супер брзо полнење достапно само за Galaxy A70 и Galaxy A80 моделите. Вистинската брзина на полнење може да варира во зависност од употребата, начинот на полнење и други фактори.

Galaxy A на полнач со батерија, којашто е речиси 100% полна.

*Капацитетот на батеријата зависи од моделот Galaxy A. Реалното времетраење на батеријата зависи од мрежното окружување, користените функции и апликации, фреквенцијата на повици и пораки, бројот на полнења и многу други фактори.
*Супер брзо полнење достапно само за Galaxy A70 и Galaxy A80 моделите. Вистинската брзина на полнење може да варира во зависност од употребата, начинот на полнење и други фактори.

Мобилен телефон за времето на живот во живо.
За безгрижен живот.

Слика од жена која лежи на прекривка на отворено користејќи Galaxy A

Создаден со вистинска изработка за акција во живо

Gorilla Glass стаклото отпорно на оштетувања значи дека твојот телефон е доволно цврст за твоите животни авантури. Го тестиравме на капки, вода и екстремни температури за да добиеш телефон кој е создаден да трае.

Дизајн создаден да трае

Уредите и личните податоци се заштитени на секој чекор

Со енкрипција длабоко во хардверот и Samsung Knox кој е вграден во ДНК-та на Galaxy A моделот, твојот телефон и твоите податоци се високо заштитени. Само ти можеш да го отклучиш она што твојот телефон го чува со помош на технологијата за скенирање на отпечатоци на прсти на екранот.

* Сензорот за отпечатоци е достапен само за Galaxy A50, Galaxy A70 и Galaxy A80 моделите.

Поглед на Galaxy A под агол што открива пет слоја на Samsun Knox безбедност вградени во хардверот и софтверот.

* Сензорот за отпечатоци е достапен само за Galaxy A50, Galaxy A70 и Galaxy A80 моделите.

Galaxy А е само почетокот

Премини од Galaxy J на новиот Galaxy A.

Ги икористивме сите работи што ги сакавте во серијата Galaxy J и ја направивме новата палета на производи - новиот Galaxy A.
Гледај како серијата J е унапредена за времето на живот во живо.

Се гледа лева рака како држи нов Galaxy А и над него буквата Ј што станува бледа.