Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

Додатоци

* Додатоците се продаваат одделно. Достапноста на моделот и бојата може да се разликува според земјата и операторот.

Рамен приказ на различни додатоци, вклучувајќи ги LED View Cover, Galaxy Watch Active 2, Galaxy Buds, Silicone Case и Protective Standing Cover

АПАРАТИ ЗА НОСЕЊЕ

Внесете малку стил во поврзаниот животен стил

*Додатоците се продаваат одделно. Достапноста на моделот и бојата може да се разликува според земјата и операторот.

Galaxy Buds со слушалки што се гледаат надвор од кутијата за полнење и Galaxy Watch Active 2

Galaxy Watch Active 2 лесно се спарува со Galaxy Note10 и Note10+ за да ви овозможи практично следење на здравјето и едноставна контрола со минималистички дизајн што одговара со сѐ.

Galaxy Buds моментално се поврзуваат со вашиот Galaxy-екосистем за висококвалитетен звук и лесна музичка контрола без користење на рацете.

МАСКИ

Изразете се и заштитете се со стил

*Додатоците се продаваат одделно. Достапноста на моделот и бојата може да се разликува според земјата и операторот.

LED View Cover во бела боја гледана одназад и Protective Standing Cover во црна боја во режим на пејзаж со изваден потпирач

LED Cover ја осветлува задната страна на вашиот телефон со светло според расположението и едноставни икони за известување.1

Clear View Cover ви овозможува да примате повици и да ја контролирате музиката без да ја отворате маската.1

LED View Cover ви дава широк спектар на приспособени LED-икони што ве известуваат со еден поглед.1

Silicone Cover го заштитува телефонот со мек и пријатен материјал којшто истовремено обезбедува удобност при држењето.1

Protective Standing Cover е отпорна на испуштање и паѓање, а во исто време Ви го потпира телефонот во два агли на гледање.1

НАПОЈУВАЊЕ И АУДИО

Компактни и моќни начини за брзо дополнување на телефонот

*Додатоците се продаваат одделно. Достапноста на моделот и бојата може да се разликува според земјата и операторот.

Безжичен држач за полнење со Galaxy Note10 плус ставен да се полни, веднаш до безжичен држач за полнење гледан одназад

Адаптерот за патување од 45 W ги приклучува Galaxy Note10+ за брзо дополнување со супер брзото полнење 2.0.2

Држачот за безжично полнење обезбедува брзо безжично полнење 2.0 за брзо дополнување на телефонот, потпирајќи го под оптимален агол за да може да продолжите да разговарате, гледате и играте.3

Двојната подлога за безжично полнење брзо го дополнува Вашиот телефон со Брзото безжично полнење 2.0 додека истовремено се полни и Galaxy Watch Active 2.3, 4

Адаптерот од тип C од 3,5 мм Ви овозможува да ги користите омилените слушалки без да го жртвувате аудиоквалитетот.

Galaxy Note10
Galaxy Note10+

Бои

Galaxy Note10
 • Аура сјајна
 • Аура црна
 • Аура розова
Galaxy Note10+
 • Аура сјајна
 • Аура црна
 • Аура бела

Големина на екран

Galaxy Note10 6.3”
Galaxy Note10+ 6.8”

Предна камера

Galaxy Note10 „Селфи“ камера
Galaxy Note10+
 • „Селфи“ камера

Задна камера

Galaxy Note10
 • Телефото камера
 • Широкоаголна камера
 • Ултраширока камера
Galaxy Note10+
 • Телефото камера
 • Широкоаголна камера
 • Ултраширока камера
 • Камера DepthVision

Капацитет на батерија*

Galaxy Note10 3500 mAh (вообичаено)
Galaxy Note10+ 4300 mAh (вообичаено)

RAM

Galaxy Note10
 • 8 GB
Galaxy Note10+ 12 GB

Простор за складирање

Galaxy Note10
 • 256 GB
Galaxy Note10+
 • 256 GB
 • 512 GB
 • Достапноста на моделот и бојата може да се разликува во зависност од земјата и операторот.
 • 3500 mAh и 4300 mAh (вообичаено) се однесува на типичната вредност на капацитетот на батеријата според тестирањето во лабораториски услови од трета страна. Вообичаената вредност е проценета просечна вредност земајќи го предвид отстапувањето во капацитетот на батериите меѓу тестираните примероци на батерии според стандардот IEC 61960. Номинален (минимум) капацитет е 3400 mAh за Galaxy Note10 и 4170 mAh за Galaxy Note10+. Фактичкото времетраење на батеријата може да се разликува во зависност од мрежната средина, шемите на користењето и други фактори.

Проширете за да ги видите разликите помеѓу моделите на Galaxy Note10.