NZ5000H Ugradna ploča s Fleks Zonom, 7.2 kW

NZ64H57477K/EO
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 3ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

The item is in the cart.

Površina

Površina

Kuvajte više zajedno

Kuvajte više zajedno
Indukciona ploča za kuvanje Samsung NZ5000 je opremljena površinom Flex Zone, koja predstavlja pravougaonu otvorenu oblast na ploči za kuvanje koja je posebno projektovana za pripremu više jela. Ona može da prihvati šerpe i tiganje različitih oblika i veličina odjednom i takođe je dovoljno fleksibilna da omogući korišćenje velikog posuđa. Time olakšava pripremu velikih, porodičnih obroka.

Jednostavno prethodno zagrejte tiganje

Jednostavno prethodno zagrejte tiganje
Funkcija Ready Pan na indukcionoj ploči za kuvanje Samsung NZ5000 vam omogućava da brzo prethodno zagrejete posuđe jednim dodirom. Umesto da morate ručno da podesite temperature za prethodno zagrevanje i kuvanje, kada koristite funkciju Ready Pan, ona automatski pojača nivo toplote tokom 50 sekundi kako bi se tiganj brzo zagrejao, zatim automatski smanjuje temperaturu na srednji nivo (nivo 9) koji se uobičajeno koristi za opšte kuvanje.
Trenutno postizanje visoke temperature

Trenutno postizanje visoke temperature

Opcija za brzi pokretanje indukcione ploče Samsung NZ5000 smanjuje broj koraka i vreme potrebno za pokretanje tako što trenutno aktivira visoku toplotu. Kada se izabere, zona za kuvanje odmah počinje da zagreva hranu na maksimalnom nivou temperature 15, koji se zatim postepeno smanjuje. Tako da nema uobičajenog odlaganja kada je potrebno da povećate nivo temperature sa 0 nagore.
Postupna kontrola

Postupna kontrola

Indukciona ploča za kuvanje Samsung NZ5000 je opremljena korisničkim interfejsom jednostavnim za upotrebu koji prikazuje šta treba da učinite u svakom koraku, tako da jednostavno možete da pojednostavite način kuvanja. Isto kao kod većine sistema za potrošače, radnje se uvek kreću logičkim putem s leve na desnu stranu, tako da nikada nećete gubiti vreme tražeći prave tastere da biste obavili naredni korak.
Bezbednije za decu

Bezbednije za decu

U cilju povećanja bezbednosti u kuhinji, funkcija zaključavanja zbog dece sprečava i najodlučniju decu od aktiviranja površine za kuvanje. Jednostavnim dodirom tastera, kontrolna tabla se može u potpunosti zaključati, tako da je nemoguće slučajno ili namerno uključiti ploču – čime se smanjuje rizik da se ručice opeku.
Automatski bezbednije

Automatski bezbednije

Bezbednosno isključivanje pruža potpunu bezbrižnost. Ova funkcija automatski isključuje zone za kuvanje ako su jela ostavljena predugo na njima ili ako nema promene radnje nakon isteka određenog vremena. Tako da kada ugostite prijatelje ili porodicu, postoji manja verovatnoća od skupih i opasnih nezgoda.
Efikasna upotreba toplote

Efikasna upotreba toplote

Poseduje indikator preostale toplote u 2 faze, tako da možete bezbedno i efikasno da iskoristite preostalu toplotu. On će jasno pokazati „h“ ako je zona za kuvanje toplija od 45 °C, tako da se i dalje može koristiti za kuvanje, ili „H“ ako je temperatura iznad 60 °C. Indikator se isključuje kada je hladna i bezbedna za dodirivanje.
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje

chat uživo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.