FG87SUB Transformer ugradna mikrotalasna pećnica, 23ℓ

FG87SUB/BOL
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 390ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

The item is in the cart.

Keramički emajl

Keramički emajl

23ℓ

Kapacitet

489 x 275 x 360mm

Spoljašnja (ŠxVxD)

Keramički emajl

Materijal unutrašnjosti

Always at it’s wow-it-looks-brand-new best.

Uvek izgleda poput nove.

Jedina bolja stvar od keramičkog emajla je da neko drugi održava pećnicu umesto vas. Za početak, ona je izdržljiva, kao što bi svaki dobar kuhinjski uređaj trebalo da bude. Tako da, bez obzira na to kako je vaša porodica koristi, neće se ogrebati poput nerđajućeg čelika ili pući poput plastike. Takođe je i jednostavna za čišćenje. Sve što vam je potrebno je vlažna krpa za brisanje svih vrsta ostataka. Pored toga, zidovi su obloženi naprednim materijalom koji se ponaša kao antibakterijski agens i dezodorans. Sve su to dobre vesti jer, iako će cela porodica uživati u njenom korišćenju, oni neće uvek dati svoj doprinos čišćenju pećnice.
Push & Save

Pritisni i uštedi

Eko dugme vam omogućava da uštedite električnu energiju u režimu pripravnosti do 40%. Samo pritisnite i uštedite novac, električnu energiju i prirodne resurse.
From frozen to fresh in no time.

Od zaleđenog do svežeg za tren oka.

Odmrzavanje ne samo da iziskuje vreme, već je i nepredvidljivo. U većini slučajeva se ono završi sa hranom koja je gnjecava na nekim mestima, a tvrda kao kamen na drugim. Ali funkcija kompanije Samsung za brzo odmrzavanje vam omogućava da odmrznete zamrznutu hranu brzo i ujednačeno, vraćajući hranu u sveže stanje, kao pre zamrzavanja, čime ste na pola puta do izvrsne večere.
Auto Menu does the thinking for you.

Automatski meni razmišlja za vas.

Nemate vremena da prelistavate kuvar? Ne možete da pronađete onaj recept? Previše žurite da biste bili kreativni? Dopustite da automatski meni rerne kompanije Samsung naruči nešto ukusno za vas. Umesto da pretpostavljate odgovarajuće vreme i temperaturu kuvanja, izaberite meni i pritisnite dugme da biste pokrenuli pripremu. Kada se obrok pripremi savršeno i impresionira vašu porodicu i prijatelje, ne brinite, automatski meni vas neće odati. To će biti naša mala tajna.

Tri talasa su bolja od jednog.

Three Waves are Better Than One.
Mi u kompaniji Samsung ponosimo se poboljšavanjem svakog proizvoda koji napravimo inovativnim tehnologijama. Naš sistem trostruke distribucije omogućava da sve, od pice do toplog mleka, bude savršeno pripremljeno i izvrsno svakog puta zbog tri distribucione tačke mikrotalasne pećnice. Uz naše mikrotalasne pećnice, uživaćete u ujednačenom i temeljitom pripremanju.
Funkcija zaključavanja zbog dece

Funkcija zaključavanja zbog dece

Pećnice kompanije Samsung pružaju zaštitu dece uz specijalne funkcije zaključavanja zbog dece kako bi se njihove ručice držale podalje od opasnosti.
 • 23ℓ Kapacitet
 • 489 x 275 x 360mm Spoljašnja (ŠxVxD)
 • Keramički emajl Materijal unutrašnjosti
 • 14,5 Kg Težina (neto)
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getReviews, 2ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.