Life Hacks

Kako raditi od kuće i biti uspešan

Saveti za rad na daljinu bez gubljenja ritma.

Slika devojke u stanu dok nagnuta nad radni sto piše nešto na listu papira sa podmetačem Slika devojke u stanu dok nagnuta nad radni sto piše nešto na listu papira sa podmetačem

Rad od kuće ne znači manje produktivnosti. Ali mora se raditi na pravi način. Bilo da si već duže vreme deo mobilne radne snage ili se prilagođavaš trenutnoj situaciji i radiš od kuće, evo nekoliko saveta kako da maksimalno iskoristiš radni dan.

Pogled odozgo na devojku koja sedi za stolom i radi na daljinu koristeći bez problema Samsung aplikaciju DeX za povezivanje mobilnog uređaja sa monitorom računara. Pogled odozgo na devojku koja sedi za stolom i radi na daljinu koristeći bez problema Samsung aplikaciju DeX za povezivanje mobilnog uređaja sa monitorom računara.
SAVET
Napravi raspored radnih sati i pauza, a onda se pridržavaj tog rasporeda kao što bi tvoj šef radio.
1

Budi mobilan i sposoban

Trebaće ti uređaj koji je dovoljno moćan da oživi produktivnost kakvu si imao u kancelariji. Priključi svoj Galaxy S20 na Samsung DeX,** pomoću koga na telefonu možeš da radiš kao na desktop računaru.

Slika dela ramena osobe koja u rukama drži Galaxy Note10 i pravi raspored zadataka kako bi savladala upravljanje vremenom Slika dela ramena osobe koja u rukama drži Galaxy Note10 i pravi raspored zadataka kako bi savladala upravljanje vremenom
2

Prati ciklus

Kada radiš na daljinu, najvažnija stvar je dobro upravljanje vremenom. Pokušaj da podeliš dan na produktivne cikluse: 15 minuta rada, onda 5 minuta pauze. Ponovi ovo četiri puta, a onda napravi pauzu od 20 minuta. Dodaj aplikaciju za pravljenje beleški, npr. Samsung Notes i u tren oka ćeš završiti sve sa liste obaveza.

Slika devojke u roze bluzi dok sedi za stolom i gleda u daljinu Slika devojke u roze bluzi dok sedi za stolom i gleda u daljinu
3

Radi u oblaku

Od ključne važnosti je da od kuće u svakom trenutku imaš pristup svim podacima, aplikacijama i projektima. Alatka kao što je DeX ti pomaže da tvoj Samsung uređaj bude i telefon i računar, što znači da više ne moraš da brineš koju verziju dokumenta imaš na kom uređaju.

Slika žene koja se povezuje sa svojim timom putem video poziva kako bi obavila posao od kuće Slika žene koja se povezuje sa svojim timom putem video poziva kako bi obavila posao od kuće
4

Poveži se sa timom

Pošalji šefu usred dana izveštaj o tome kako napreduješ ili preko video četa pozovi članove tima kako ne bi propustio nešto što može uticati na projekte na kojima radiš. Ovo će te ne samo povezati sa poslom, već će ti takođe omogućiti neposrednu saradnju sa kolegama koje ti možda nedostaju dok radiš od kuće.

*Korisnički interfejs stvarnog proizvoda se može razlikovati.
*Korisnici moraju da kupe MS Office licence.
*Moraš da preuzmeš Microsoft Excel da bi mogao da ga koristiš.
**Samsung DeX je dostupan na odabranim Galaxy, Note i Tab uređajima.

U velikom stilu, čak i kod kuće

Profesionalni rad i obavljanje više zadataka istovremeno uz povezivanje Galaxy S20 i Note10 na Samsung Dex i oživljavanje slika na velikom ekranu.

Lesen Sie als Nächstes diese Artikel