Samsung Within / #TeamGalaxy

Šta Ninja misli o evoluciji igranja?

Fortnite legenda je sa nama razgovarao o svojoj igračkoj karijeri i zajednici.

Tajler „Ninja” Blevins pozira za fotografiju u našem izložbenom paviljonu Samsung 837 Experience Space

Seli smo sa Fortnite legendom Tajlerom „Ninja” Blevinsom da razgovaramo o igranju kao hobiju, karijeri i zajednici. Nastavite sa čitanjem kako bi iz prve ruke saznali šta Ninja misli o budućnosti igranja.

Tajler „Ninja” Blevins nam se pridružio u izložbenom paviljonu Samsung 837 Experience Space radi intervjua o budućnosti igranja

Ninja iz tima Galaxy je nedavno svratio do našeg izložbenog paviljona Samsung 837 Experience Space u Njujorku da igra protiv iKON-a i drugih takmičara u . Iskoristili smo priliku da saznamo šta misli o trenutnom stanju igranja video igara i na šta bi neko ko želi da krene njegovim stopama trebalo da se usredsredi.

Četiri igrača raznih uzrasta se takmiče na svojim Samsung Galaxy mobilnim igračkim uređajima u našem izložbenom paviljonu Samsung 837

Koja je najveća razlika koju primećuješ između toga kakva je igračka kultura bila pre 10 godina u odnosu na to kakva je današnja i kakva će da bude u budućnosti?

Zajednica je mnogo glasnija i ima mišljenje koje vredi uzeti u obzir o tome kako igra treba da se ažurira i kada će da bude izdata. Mnoge igre danas objavljuju i beta i alfa verzije jer žele da prikupe povratne informacije od igrača. Pre deset godina, mnogi programeri igara su govorili „Ovo je igra, ovako će izgledati kada izađe. Ako vam se ne sviđa, kupite neku drugu igru.”

Zaista mislim da igre koje nisu uspešne na današnjem tržištu prosto potpuno ignorišu povratne informacije koje dobijaju od igrača, strimera, kreatora sadržaja i YouTube autora.

„Ono što se ubedljivo najviše ističe jesu povratne informacije igračke zajednice.”

Unutrašnjost izložbenog paviljona Samsung 837 Experience Space puna igrača, a Ninja i članovi iKON-a se nadmeću u igri Fortnite

Kako mladi igrači mogu da uvere roditelje da igranje znači više od postizanja visokih rezultata?

Za to je potrebno godinu-dve, ali to ipak ne dovodi do reakcije tipa: „Moj sin je najbolji fudbaler u timu, ali mu škola ne ide bas najbolje.” Potrebna je koja godina za to. Ako želiš da budeš strimer, poznati YouTube-er, vrhunski profesionalni igrač – budi dobar đak. Tokom odrastanja stalno sam se cenkao: „Mama, čistiću dva sata, uradiću sve kućne poslove koje želiš da uradim ako mi dozvoliš još dva sata igranja.”

Tajler „Ninja” Blevins govori na podijumu u našem izložbenom paviljonu Samsung 837 Experience Space

Koji je tvoj savet kako da neko postane profesinonalni igrač?

Budi zabavan/na. Budi zabavniji/a od drugih. Izaberi nekoga na koga se ugledaš, pa ako misliš da si bolji/a i zabavniji/a, onda… samo napred. Budi takav/va. Trudi se da praviš sadržaj koji je bolji od sadržaja osobe na koju se ugledaš, kao i od svih drugih.

„5G sada predstavlja ogroman deo moje budućnosti. Zaista sam uzbuđen pravcem kojim se ta stvar kreće.”

Telefon Galaxy S10+ prikazuje igru Fortnite sa skinom iKONIC

Šta misliš na koji način će 5G da izmeni igračku scenu?

Čoveče, uzbuđen sam. Zapravo, razgovaramo o iskustvu mobilnog igranja uz 5G i sličnim temama dok putujemo na događaje na kojima učestvuje Ninja. 5G predstavlja ogroman deo moje budućnosti trenutno i zaista sam uzbuđen pravcem kojim se ta stvar kreće. Još ga nisam iskusio, tako da je moje iščekivanje na vrhuncu i stvarno jedva čekam. Već je tu, spreman sam.

Igranje video-igara neće nestati. Na vrhuncu je i tek će postati još bolje.

Igraj kao Ninja

Serija Galaxy S10 pruža ti nenadmašno mobilno igračko iskustvo kod kuće, u autobusu ili bilo gde u svetu.

Zadnja strana telefona Galaxy S10+ prizma bele boje se na vrhu blago preklapa sa prednjom stranom telefona Galaxy S10+ crne boje

Galaxy S10e | S10 | S10+

Crne Galaxy bubice prikazane u otvorenoj crnoj kutiji za punjenje

Galaxy Buds

Pogled spreda na belu eksternu bateriju

Eksterna baterija

Pročitaj sada ove priče