Eksterna baterija, 10000 mAh

EB-P1100CPEGWW
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 229ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Boja rozeroze

The item is in the cart.

Brzo punjenje u pokretu

Zahvaljujući novoj Samsung eksternoj bateriji koja ima Samsung AFC (15W) i podršci za Quick Charge 2.0, sada možeš brzo napuniti svoj uređaj dok si u pokretu. A sa OCP funkcijom bezbedno puni uređaj bez imalo briga - nema potrebe da brineš koliki je napon i da li se uređaj može oštetiti.

Brzo punjenje u pokretu

*Sistem zaštite od prenapona (OCP): OCP meri izlaznu struju i gasi se kada napon dostigne maksimalan nivo koji je predviđen za određeni uređaj.

Napuni brzo i do kraja

Brza dopuna za još brže korišćenje. Samsung eksterna baterija ima zaštitu od previsokog izlaznog napona (OVP) pa je potpuno bezbedno dopuniti uređaj do maksimuma za samo 220 minuta u režimu brzog punjenja. Vreme koje sada provodiš bez svog omiljenog uređaja je mnogo kraće u poređenju sa prethodnim modelima.

Napuni brzo i do kraja

*Na osnovu internog testiranja i poređenja različitih Samsung modela. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od upotrebe i okruženja.**Zaštita od previsokog izlaznog napona (OVP): OVP štiti tvoj uređaj od oštećenja do kojih može doći usled iznenadnog velikog napona.

Puni uređaj uz dvostruku efikasnost

Ostvari dvostruku korist. A tu su i dodatne pogodnosti i mnogo manje gnjavaže zahvaljujući duploj utičnici jer Samsung eksterna baterija sada može puniti dva uređaja istovremeno.

Puni uređaj uz dvostruku efikasnost

*Klikni na dugme „Battery Check” u gornjem delu uređaja radi trenutnog prebacivanja sa dvostrukog punjenja za dva uređaja na brzo punjenje.**Brzo punjenje je moguće samo ako je jedan uređaj priključen na bateriju.***Pošto su dostupna dva modela Samsung eksterne baterije (Tip C i Micro-USB), pre kupovine proveri utičnicu na svom uređaju da bi bio siguran da imaš odgovarajući model.****Dodatna oprema prikazana na slici je simulirana za potrebe ilustrovanja. Dodatna oprema se prodaje odvojeno, osim kabla koji ide u paketu sa baterijama. Dostupnost određenog kabla zavisi od zemlje.

Slaže se sa svakim

Lako do napunjenog telefona u svakom trenutku. Samsung eksterna baterija omogućava punjenje pri slabom strujnom naponu i kompatibilna je sa velikim asortimanom Samsung i uređaja drugih proizvođača tako da na raspolaganju imaš velike mogućnosti korišćenja i punjenja kada i koliko to tebi najviše odgovara.

Slaže se sa svakim

*Klikni na dugme „Battery Check” u gornjem delu uređaja radi postizanja najboljeg učinka.**Samsung eksterna baterija bi trebalo da omogućava punjenje pri slabom strujnom naponu za skoro sve marke i modele drugih proizvođača. Međutim, kod nekih uređaja, može se dogoditi da se punjenje ne odvija na najoptimalniji način ili da uopšte ne funkcioniše. ***Samsung eksterna baterija se može koristiti kod skoro svih marki i modela drugih proizvođača sa USB BC1.2, AFC i QC2.0 konekcijom.****Preporučujemo da prvo isprobaš funkciju punjenja, ako imaš uređaj drugog proizvođača.

Visok kvalitet, još veći kapacitet

Uz kapacitet punjenja od 10.000 mAh, Samsung eksterna baterija ti pruža daleko više mogućnosti. Sada možeš ići gde god poželiš i nećeš biti vremenski ograničen. Što je još bitnije, ne moraš stalno gledati u bateriju i proveravati koliko se ispraznila.

Visok kvalitet, još veći kapacitet

*Na osnovu internog testiranja i poređenja različitih Samsung modela. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od upotrebe i okruženja.

Puni telefon sa stilom

Zahvaljujući tankom, laganom i ergonomskom dizajnu, Samsung eksterna baterija je izuzetno zgodna za nošenje i neće ti nikada smetati. Pritom, možeš birati između dve boje i upotpuniti svoj stil.

Puni telefon sa stilom

*Dostupnost boje proizvoda zavisi od zemlje.

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
  • CLOUD, getReviews, 3ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje

chat uživo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.

IMATE PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO.

* Ovo je obavezno polje

(0 / 2000)

* Unesite vaš Captcha kôd

* Ovo je obavezno polje