Poveži svoj Galaxy za praznike

Vidimo asortiman Samsung Galaxy uređaja zajedno – Galaxy Note10, Galaxy Buds, Watch Active2 i Tab S6 sa naslovom Lako poveži svoj Galaxy tokom ovih praznika.

Galaxy povezuje ceo svet na jednom mestu. Pomoću izuzetno lakog povezivanja između Galaxy Note10, S10, Buds slušalica, sata Watch Active2 i Tab S6 u jedno besprekorno iskustvo, maksimalno iskoristi svoju muziku, video-snimke i aplikacije. To znači manje prekida i više načina da se povežeš na ono što voliš.

*Simulirana slika ekrana.

Snažni odvojeno. Jači zajedno.

Šta je na TV-u? Tvoj telefon.

Devojka obema rukama drži Galaxy Note10. Na ekranu telefona vidi se video sa medvedima, isti kao i na ekranu televizora ispred njega.

SmartView

Korišćenje telefona nikada nije bilo lakše za čitavu porodicu. Uz SmartView, možeš podeliti sve svoje filmove i video-klipove sa svog Note10 na TV pomoću samo jednog klika. Ne čuvaj omiljene video-klipove za sebe jer deljenjem mislite i na druge.1

*Compatible with selected Samsung TV's. TV requires the feature of "Mobile to TV-mirroring"

Slikaj sa svog zgloba.

Vidimo Note10 i Watch Active2. Na oba uređaja su otvorene aplikacije za kameru i vidi se da je preko sata moguće upravljati kamerom telefona. Na oba uređaja vidimo istu devojku.

Kontrola kamere

Napravi korak unazad i skok unapred uz Kontrolu kamere na svom satu Watch Active2. Uz mogućnost daljinskog prikaza, slikanja i gledanja slika sa kamere svog Note10 uređaja, postaje lakše da uhvatiš celu porodicu ili celog sebe na svakoj slici.2

Više sa lakoćom

Galaxy uređaji ne samo da rade zajedno već to rade potpuno besprekorno.

Ostavi telefon, ali ne i muziku.

Vidimo tri slike jednu pored druge. Na prvoj, vidimo otvoreni poklon sa Note 10 na stolu ispred. Na drugoj, vidimo krupan kadar čoveka koji nosi Watch Active2 sa Spotify aplikacijom na ekranu. Na trećoj, vidimo krupan kadar čoveka koji nosi slušalice Galaxy Buds.

LTE neprekidna konekcija

Pozdravi se sa neprijatnom tišinom jer uz LTE neprekidnu konekciju možeš ostati povezan sa svojim satom Watch Active2. Tako da, bilo da slušaš najnoviji praznični hit ili pevaš uz svoje omiljene klasike, možeš da nastaviš sa slušanjem muzike na svojim slušalicama Galaxy Buds samo dodirom na zglob.3

Imaš poziv na telefonu. Javi se na tabletu.

Kontinuitet poziva i poruka

Na Galaxy uređajima pozivi i poruke se automatski sinhronizuju. To znači da ako ti telefon nije pri ruci, možeš se javiti na Tab S6 ili na drugom povezanom uređaju. Bilo da te baka zove da kaže kako te voli, prijatelji šalju poruke kad ćete se videti ili te zove dostavljač pice, imaš više načina da se javiš nego ikada do sada.4

Vidimo dve slike – jednu Note10, a drugu Tab S6. Na obema slikama je isti ekran, na kojem možemo videti dolazni poziv sa istog broja. Slika pozivaoca je ista na obe slike – profil pomenute mlade tinejdžerke.

Napuni svoj Galaxy uz svoj Galaxy.

Bela kutija za Galaxy Buds slušalice puni se na zadnjoj strani telefona Galaxy Note10.

Uz PowerShare funkciju, možeš napuniti povezane uređaje direktno sa tvog Note10. Bez žica, kablova ili traženja utičnica. Uz Galaxy uređaje, poveži se u potpunosti bez kablova.6

Napuni dva Galaxy uređaja odjednom.

Crni Watch Active2 i Note10 leže okrenuti ekranom nagore na Wireless Charger Duo punjaču. Oba ekrana prikazuju da su 100% napunjena.

Wireless Charger Duo punjač omogućava ti da bežično puniš dva uređaja Galaxy u isto vreme. Samo ih postavi na punjač, napuni i nastavi sa korišćenjem – bez traženja kablova. Nikada nije bilo lakše svoj Galaxy održavati punim.