Promocija bele tehnike: 5 godina garancije za tvoju bezbrižnost

Mnogo toga može da se dogodi za 5 godina, zato ti dajemo 5 godina garancije na određene Samsung uređaje!
Važi od 15/02/2020 do 30/06/2020 Isteklo
Promocija bele tehnike: 5 godina garancije za tvoju bezbrižnost

Dobro je znati da te kupovinom Samsung bele tehnike očekuje i pet godina bezbrižnosti. Verujemo u naš kvalitet i zato ti dajemo 5 godina garancije na određene modele Samsung frižidera, veš mašina, usisivača i ugradnih kuhinjskih uređaja, kupljenih u periodu od 15.02. do 30.06.2020. te na određene mašine za sušenje veša i kombinovane mašine za pranje i sušenje veša važi od 15.02. do 31.03.2020.

 

Samsung frižidere odlikuje mnoštvo inovacija, koje su stvorene kako bi ti olakšale život. Uz revolucionarni Triple Cooling sistem hlađenja i nezavisnu kontrolu temperature neće doći do mešanja mirisa različite hrane u frižideru. Takođe, uz No Frost tehnologiju koja omogućava višestruki protok vazduha i istovremeno hlađenje svakog odeljka u svakoj pregradi, tvoje namirnice će duže zadržavati svežinu, bez gomilanja leda. Uz sve to, Samsung frižideri odišu jednostavnošću i elegancijom, čineći tvoju kuhinju mestom u kome ćeš rado provoditi vreme i potpuno uživati.

 

Prilikom kuvanja čeka te nova vrsta uživanja uz indukcione ploče sa Virtual Flame tehnologijom!Jedinstvena Virtual Flame™ tehnologija omogućava intuitivnu vizuelnu kontrolu, pokazujući bojom i osvetljenjem virtuelnog LED plamena precizan nivo toplote svake zone kuvanja. Uz Flex Zone Plus dobijaš fleksibilnost da možeš više jela da kuvaš zajedno! A, ako ti tokom pripreme specijaliteta nedostaje još jedna rerna, bez brige tu je Dual Cook Flex tehnologija! Rerna sa fleksibilnim vratima omogućava pripremu dva jela na dve temperature, uz mogućnost pristupa samo gornjoj polovini, a bez prekidanja pečenja u donjem delu rerne. 

 

Kupovinom Samsung QuickDriveTM mašine za veš, bićeš u prilici da prepoloviš vreme pranja i udvostručiš vreme za sebe! Pored uštede vremena (i do 50%) manja je i potrošnja energije (do 20%), bez ugrožavanja efikasnosti pranja*. Takođe, QuickDriveTM mašina za veš, ima Q-DrumTM glavni bubanj i pozadinsku ploču koji se okreću nezavisno, zahvaljujući čemu se odeća dinamičnije okreće. Rezultat je brzo, moćno, a nežno pranje. 

 

Na promociji su i određeni Samsung usisivači, poznati po naprednoj tehnologiji, snažnom usisavanju i veoma lakom korišćenju. Preporučujemo ti najmodernije Samsung POWERstick usisivače sa elegantnim, slim dizajnom, koji štede prostor i vreme, kao i POWERbot usisivače koje možeš pustiti da sami usisavaju dok ih kontrolišeš putem mobilnog telefona.

 

Kompletan spisak proizvoda potraži na stranici samsung5godinagarancija.rs i odaberi one koji nedostaju u tvom domu.

 

Da ostvariš pravo na 5 godina garancije, uređaj mora biti registrovan na internet stranici samsung5godinagarancija.rs najkasnije 30 dana od dana kupovine. 

 

Promocija 5 godina garancije na frižidere, mašine za veš, ugradne kuhinjske uređaje i usisivače važi od 15.02. do 30.06.2020.

 

Promocija 5 godina garancije na mašine za sušenje veša i kombinovane mašine za pranje i sušenje veša važi od 15.02. do 31.03.2020.

 

Uslove promocije možeš pronaći ovde.

 

*Testirano na modelu WW8800M u poređenju sa modelom WW8500K. Štedi i do 50% vremena u ciklusu za pranje pamuka na 40°C sa pola punjenja, sa učinkom pranja unutar ±2%, na osnovu podataka kompanije Intertek.  *Trajanje ciklusa može da varira u zavisnosti od snabdevanja vodom i težine/vrste veša.

5 godina garancije za tvoju bezbrižnost

Svežije i ukusnije

RS8000 SBS frižider sa Twin Cooling Plus™ tehnologijom

Twin Cooling Plus™ tehnologija optimizuje temperaturu i vlažnost u frižideru i zamrzivaču uz pomoć nezavisnog hlađenja. Bolje čuva hranu i štiti njen ukus sprečavajući mešanje mirisa i pri tom osigurava da hrana ostane sočnija i svežija dvostruko duže. Takođe, Samsung RS8000 frižider nudi više prostora za skladištenje bez povećanja spoljašnjih dimenzija (100 l više od konvencionalnih modela) zahvaljujući SpaceMax Technology™.

RB7000 BMF frižider sa Cool Select Plus, Twin Cooling Plus i SpaceMax tehnologijom

Prepolovi vreme pranja

WW7800M Mašina za veš sa QuickDrive tehnologijom, 9kg

QuickDrive™ veš mašina skraćuje vreme pranja i do 50% i potrošnju energije do 20%, bez ugrožavanja efikasnosti pranja. Q-Drum™ ima glavni bubanj i pozadinsku ploču koji se okreću nezavisno, zahvaljujući čemu se odeća dinamičnije okreće. Rezultat je brzo, moćno, a ipak nežno pranje. Tu su i Add Wash™ vrata da lako i brzo dodaš zaboravljenu odeću nakon pokretanja ciklusa, kao i Eco Bubble™ za moćno čišćenje, čak i pri niskim temperaturama.

WW7800M Mašina za veš sa QuickDrive tehnologijom, 9kg

Uštedi i brže osuši

DV8800N Sušilica za veš sa OptimalDry sistemom, 9 kg

Uštedi novac uz manju potrošnju električne energije, sa tehnologijom toplotne pumpe koja nudi energetski efikasniji, ekonomičniji i nežniji način sušenja odeće i obezbeđuje mašini oznaku vrhunske energetske klase A+++. Zahvaljujući OptimalDry sistemu koji koristi 3 senzora radi postizanja najboljih rezultata, odeća se brzo suši uz minimalnu potrošnju električne energije.

DV8800N Sušilica za veš sa OptimalDry sistemom, 9 kg

Lakše uz veliki ekran

DW5500MM Sudo mašina sa LED displejom

Pranje sudova je jednostavnije uz intuitivno praćenje, lako očitavanje i podešavanje statusa, koje ti omogućava veliki i široki LED ekran, vidljiv i iz daljine. Fleksibilna unutrašnjost je podesiva po visini tako da gornja rešetka može brzo da se podigne ili spusti za 5cm. Stvaranjem dodatnog prostora u donjoj rešetki mogu da se postave i veći sudovi. Tu je i fleksibilna treća rešetka na vrhu, za male i lagane predmete, kao što je escajg.

RB7000 BMF frižider sa Cool Select Plus, Twin Cooling Plus i SpaceMax tehnologijom

Jedna vrata, dve zone

NV7000N Ugradna rerna sa fleksibilnim vratima

Uživaj u spremanju različitih jela koristeći fleksibilna vrata sa gornjom i donjom zonom pečenja i otvaranja. Dual Cook Flex™ tehnologija omogućava ti pripremu dva jela u dve zone, na dve temperature, uz mogućnost pristupa celoj rerni ili samo gornjoj polovini, a bez prekidanja pečenja u donjem delu. Uz Dual Cook Flex™ štediš i vreme i energiju (20%), jer nema zagrevanja cele rerne.

RB7000 BMF frižider sa Cool Select Plus, Twin Cooling Plus i SpaceMax tehnologijom

Lagano do čistoće

VS9000E Usisivač sa Jet Cyclone tehnologijom, Turbo četkom i Z-stanicom

Sada možeš lako i jednostavno da očistiš podove moćnim a laganim bežičnim štapnim usisivačem, koji ima digitalni inverter motor sa usisnom snagom do 150 W. Istovremeno ćeš imati priliku da udišeš i čistiji vazduh zahvaljujući petoslojnom HEPA filtrirajućem sistemu, čiji glavni ciklon hvata velike, mlazni ciklon one sitne čestice, a ultrafini filter prašine na kraju sakupi 99,999% najsitnije prašine i alergena.

Lagano do čistoće