Promocija bele tehnike: 5 godina garancije

Mnogo toga može da se dogodi za pet godina, zato vam dajemo 5 godina garancije na odabrane Samsung uređaje bele tehnike i usisivače
Važi od 15/02/2018 do 31/12/2018 Isteklo
promocija bele tehnike i usisivača 5 godina garancije

Mnogo toga može da se dogodi za 5 godina! Ali ukoliko kupite neki od odabranih Samsung modela frižidera, veš mašina, ugradne tehnike ili usisivača, dobijate i petogodišnji osećaj bezbrižnosti.
Zato što verujemo u kvalitet naših proizvoda, dajemo 5 godina garancije za odabrane modele kupljene u periodu od 15.2. do 31.12.2018.

Ukoliko se odlučite za kupovinu Samsung veš mašine sa AddWash tehnologijom, bićete u prilici da jednostavno dodate komad odeće koji ste zaboravili i tokom pranja. Takođe, zahvaljujući ovoj tehnologiji, moći ćete da dodate deterdžent ili omekšivač, ubacite delikatan veš koji želite samo da isperete ili centrifugirate.  Ali to nije sve! Samsung mašine odlikuje i Eco Bubble™ tehnologija, koja donosi moćno čišćenje, čak i pri niskim temperaturama. Deterdžent se pretvara u mehuriće, tako da brzo prodire u tkaninu i sa lakoćom uklanja prljavštinu, dok istovremeno štiti tkaninu i štedi energiju.

samsung mašine za pranje i sušenje veša

Samsung frižidere odlikuje mnoštvo inovacija koje su stvorene kako bi vam olakšale život. Namirnice će vam uvek biti na dohvat ruke, zahvajujući naprednim pregradama i fiokama sa maksimalnim kapacitetom skladištenjem. A uz No Frost tehnologiju, višestruki protok vazduha i istovremeno hlađenje svakog odeljka u svakoj pregradi, vaše namirnice će duže zadržavati svežinu, bez nagomilavanja leda. Uz sve to, Samsung frižideri odišu jednostavnošću i elegancijom, čineći vašu kuhinju mestom u kome ćete rado provoditi vreme i potpuno uživati.

samsung frižideri sa zamrzivačem

Na promociji su i odabrani modeli Samsung ugradnih rerni sa tehnologijom Dual Cook zahvaljujući kojoj možete istovremeno kuvati više jela ili je iskoristiti kao celinu za pripremanje veće količine hrane - i sve to sa preciznošću kakvu zahteva hrana restoranskog kvaliteta.
A jedinstvene Samsung ugradne ploče pružaju vam efikasno kuvanje, elegantan stil, brzinu i kontrolu. Na prilagodljivoj (flex) zoni možete pripremati više jela odjednom, ali i kuvati jela u velikim posudama nestandardnog oblika.

samsung ugradna dual rerna

Da biste ostvarili pravo na 5 godina garancije, uređaj mora biti registrovan na veb stranici samsung5godinagarancija.rs najkasnije 60 dana od dana kupovine.

U slučaju da su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije, možete ih dobiti putem korisničkog servisa: 011 321 6899, po ceni lokalnog poziva za fiksnu i mobilnu mrežu.


*Samsung mašine za sušenje veša su na promociji samo u periodu od 15.2. do 30.4.2018.

Proizvodi uključeni u promociju
Usisivači
Aparati za kuvanje
Mašine za veš
Frižideri