Prva pomoć u slučaju oštećenja ekrana

Od sada pružamo prvu pomoć tvom Galaxy S8 | S8+ telefonu
Važi od 17/06/2017 do 31/03/2018 Isteklo
Samsung S8 | S8+ prva pomoć

Jedna od najneugodnijih stvari koja može da nas zadesi jeste da nam ispadne telefon i pukne ekran. I tad nam se čini da nam se ceo svet ruši pred očima. Da smo lakše preboleli neke raskide i razmirice u prošlosti, nego to što ostajemo bez omiljenog telefona.
Ali od sada, Samsung će biti tu za tebe i tvoj telefon onda kada je to najpotrebnije. Ukoliko kupiš novi Galaxy Galaxy S8 ili S8+ kod ovašćenih prodavaca, dobijaš mogućnost da u prvih 12 meseci jednom popraviš slučajno oštećeni ekran uz fiksnu nadoknadu od 99 eura*.

Ako se  kojim slučajem desi, a nadamo se da neće (da kucnemo u drvo), da ti telefon  padne na beton, isklizne iz ruke i odleti niz stepenice, ovoga puta nećeš ni suzu pustiti! Sve će to rešiti Samsung prva pomoć!
I ne zaboravi, dodatni servis koji pokriva oštećenje ekrana moguće je iskoristiti za sve uređaje  kupljene kod ovlašćenih Samsung prodavaca i registrovanjem na stranici http://www.mondialwebapplication.com/samsung/

Pre registracije obavezno se upoznaj sa posebnim uslovima osiguranja i listom ovlašćenih Samsung prodavaca, dok promocija važi za sve Galaxy S8 | S8+ uređaje kupljene do 31.3.2018.
*Obračunava se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja.