Akcija mobilnih telefona: Galaksija sniženja

Izdvojite se uz S10e i napravite epski selfi, uzmite A9 prvi telefon sa četiri kamere ili izaberite neki drugi sjajni model.

* Važi do isteka zaliha
Važi od 31/05/2019 do 30/06/2019 Isteklo
Promocija mobilnih telefona: Galaksija sniženja

Početak leta je idealno vreme da častite sebe vrhunskim Samsung Galaxy telefonom!

Zaslužili ste da nagradite sebe nekim od vrhunskih Samsung Galaxy telefona, koji su dostupni po specijalnim letnjim cenama! Galaksija sniženja ima telefon za svakoga, samo požurite!
Promocija traje od 31.05.2019. do isteka zaliha.

Izdvojite se uz Samsung Galaxy S10e i napravite epske selfi fotografije, i ne samo to!

Novi Galaxy S10e ne samo da se ističe vrhunskim performansama već se inovacijama izdvaja od svih drugih! Za kameru napredne generacije ne morate biti profesionalni fotograf, a vaše fotografije će biti savršene. Uz profesionalne kamere će vaše fotografije, selfiji i video snimci biti epski i želećete da ih delite sa svima. Inteligentna kamera vam pomaže da snimite zadivljujuće fotografije tako što će predložiti kompozicije slika i automatski optimizovati podešavanja kamere. Uz Galaxy S10e vi imate moć! Wireless PowerShare funkcija vam daje mogućnost da delite svoje napajanje sa drugim uređajima. Uz Galaxy S10e telefon konstantno vas držimo korak ispred drugih, a sada vam je i bliži nego ikada, sa cenom od 69.990 RSD!

Galaxy S10e

Samsung Galaxy A9 donosi 4 X više zabave uz prvu četvorostruku kameru na svetu!

Galaxy A9 je stvoren za vaš dinamičan način života i čini da postignte više, svaki dan. Pored 6,3-inčnog Infinity displeja i snimanja fantastičnih fotografija, Galaxy A9 ima i atraktivan i ergonomski dizajn, prijatan je za držanje u ruci i uvek ostaje povezan!Galaxy A9 ima četiri zadnje kamere kojima snima praktično svaki tren života. Bez po muke možete poboljšti vaše fotografije inteligentnim funkcijama kamere koja koja automatski detektuje objekat fotografije i bira jedan od devetnaest režima rada kako bi optimizovala sliku. Uz A9 ono što vidite je ono što ćete snimiti. Ultraširoka kamera od 8MP ima ugao vidnog polja od 120º i vidi skoro isto koliko i vaše oči. Glavna kamera od 24MP modela Galaxy A9 sa lakoćom se prilagođava i jarkoj dnevnoj svetlosti i slabom osvetljenju. Galaxy A9 unosi više zabave u vaš život, izborom boja se prilagođava vašem ukusu, a sada može biti vaš po ceni od 46.990 RSD!

Galaxy A9

Samsung Galaxy A50 vodi vas na viši nivo i ima ekran koji vam daje širi pogled na svet!

Uz Infinity-U ekran od 6,4 inča, pune širine, od ivice do ivice, uživaćete i u vrhunskom dizajnu neverovatnih boja, jer Galaxy A50 predstavlja čisto estetsko savršenstvo. Vitko kućište savršeno leži u ruci, sa svih strana je glatko i zaobljeno, dok se na ekranu nalazi skener otiska prsta.Tri kamere telefona Galaxy A50 obuhvataju ultraširoku kameru sa vidnim poljem širine 123 stepena, kameru od 25 MP za jasne fotografije i dubinsku kameru od 5 MP. Galaxy A50 sa prednjom kamerom od 25 MP stvoren je za vaše savršene selfije.Uz Galaxy A50 uvek je dobar trenutak za slikanje selfija,a sada je pravi trenutak za kupovinu, po ceni od 39.990 RSD!

Galaxy A50

Uzmite Samsung Galaxy A7 i utrostručite zabavu!

Zahvaljujući naprednoj trostrukoj kameri, Galaxy A7 omogućava vam da zabeležite više nego što vidite golim okom. Podignite vaše fotografije na viši nivo, jer kamera je na samo jedan klik ispred vas. Uz kameru od 24 MP, kameru za dubinsku oštrinu od 5 MP i ultraširoku kameru od 8 MP, Galaxy A7 omogućava vam kontrolu dubinske oštrine radi fokusiranja onoga što želite da istaknete na slici. Iskoristite i Pro-lighting funkciju i napravite glamuroznije selfije. Galaxy A7 je ergonomski dizajniran i ima inteligentan bočni senzor za otiske prstiju koji je jednostavan za korišćenje, praktičan i udobno leži u ruci, isto kao i njegova specijalna cena od 28.990 RSD!

Galaxy A7

Vaš stil ne prolazi neprimećen uz Samsung Galaxy J6+

Udobno i luksuzno stilizovan telefon sa lepim i glatkim i zaobljenim ivicama, Galaxy J6+ ističe se i besprekornom površinom i atraktivnim bojama, koje daju novu dimenziju dizajnu ove serije. Galaxy J6+ ima unapređeni 6,0-inčni HD+ infiniti displej koji omogućava veće uživanje u omiljenim sadržajima. Zahvaljujući kamerama visoke rezolucije, zadnjoj od 13 MP i prednjoj od 8 MP, Galaxy J6+ vam pruža mnogo više samopouzdanja dok slikate. Pored toga, pokretni taster za okidanje olakšava slikanje, jer možete da obavite okidanje sa bilo kog mesta na ekranu.Živite sa stilom i budite kreativni, iskoristite novu specijalnu cenu i kupite Galaxy J6+ po ceni od 21.990 RSD!

Galaxy J6+

Spremite se za život pun boja, uz Samsung Galaxy J6!

Živopisne boje dolaze uz Infinity displej, sa 5,6-inčnim HD+ Super AMOLED ekranom razmere 18,5:9, koji maksimalno koristi raspoloživi prostor ekrana za intenzivniji vizuelni doživljaj. Moderan dizajn je udobno stilizovan za vaš život u pokretu. Živopisni 5,6-inčni Infinity displej modela Galaxy J6 idealan je za obavljanje više aktivnosti odjednom, kao što su igre, slanje poruka i surfovanje internetom. Galaxy J6 ima tri nivoa prilagođavanja blica kako bi se izbeglo narušavanje slike dok pravite selfi čak i po slabijem svetlu. Galaxy J6 poseduje brojne funkcije kamere i kreativne filtere koji bez odsjaja oživljavaju ono što snimaš. Sada je pravi trenutak da Galaxy J6 bude vaš po specijalnoj ceni od 20.990 RSD!

Galaxy J6

Svi proizvodi na promociji

(skrolujte levo-desno da biste videli celu ponudu)