Nagradna aktivacija: Osvoji Galaxy Note10

Fotografiši svoj stari Samsung uređaj i osvoji novi Galaxy Note10. Objavi sliku na svom Facebook ili Instagram nalogu sa haštagom #Samsung50godina i možeš da osvojiš novi telefon!
Važi od 14/10/2019 do 03/11/2019 Isteklo
Promocija mobilnih telefona: Nagradna aktivacija: Osvoji Galaxy Note10

Davne 1969. godine, kada je čovek sleteo na Mesec, Samsung je napravio prvi korak u proizvodnji električnih uređaja. Brzo je proletelo 50 godina – tehnologija je napredovala, a Samsung tim se posvetio inovacijama koje potrošačima čine život lakšim, ali i zabavnijim. Zbog toga ne čudi činjenica da se Samsung ubrzo lansirao među globalne lidere, ali i da svoj napredak želi da podeli sa što više korisnika.

 

Povodom proslave prvih 50 godina, odlučili smo da poklonimo tri Galaxy Note10 uređaja u periodu od tri nedelje. 

 

Učestvovanje u nagradnoj aktivaciji podrazumeva da objaviš fotografiju bilo kog Samsung uređaja na svom javnom Facebook ili Instagram profilu uz korišćenje hashtaga #Samsung50godina, a svake nedelje, poznata srpska manekenka, Vanja Stojković (@albino_srna), odabraće najoriginalniju pobedničku fotografiju. Ne zaboravi da zapratiš Samsung Facebook i Instagram stranicu, jer je to jedan od uslova nagradne aktivacije.

 

Nagradna aktivacija traje u periodu od 14.10 do 03.11.2019., a srećni dobitnici biće objavljeni na zvaničnom Facebook i Instagram profilu Samsung Srbija – svake srede po završetku nedeljnog kruga nagradne aktivacije.

 

Sve detalje o aktivaciji potraži ovde.

Novi nivo snage

Galaxy Note10

Sa Galaxy Note10 i Note10+ dizajnirali smo mobilno iskustvo koje u jednom uređaju objedinjuje kompjuter, igračku konzolu, filmsku kameru i inteligentnu olovku.

Galaxy Note10