Samsung Galaxy Studio

Poseti naš Samsung Galaxy studio gde te očekuje ekskluzivna mogućnost zamene telefona staro za novo, specijalni pokloni u vrednosti do 16.000 RSD, brzi servis mobilnih telefona, kao i mnoge druge pogodnosti.
Važi od 03/10/2018 do 01/11/2018 Isteklo
samsung galaxy studio stiže u kraljevo kragujevac čačak

Samsung Galaxy Studio stiže u Čačak, Kragujevac i Kraljevo, i to:
Čačak od 03. do 08. oktobra, Kragujevac od 09. do 22. oktobra i Kraljevo od 23. oktobra do 01. novembra. Poseti nas i saznaj od našeg promo tima šta smo sve spremili za tebe.

Samo na Galaxy Studio lokacijama imaš jednistvenu priliku da svoj stari telefon zameniš za novi Samsung Galaxy S9, Galaxy S9+ i Galaxy Note 9 i to uz popust do 47.275 dinara.

Samsung Galaxy Studio donosi i neverovatne poklone koji su čak u vrednosti do 16.000 RSD.
Pitaš se koje poklone i kako ih osvojiti? Ukoliko kupiš uređaje iz J serije Samsung telefona dobijaš na poklon Samsung auto punjač ili auto držač, za kupovinu telefona iz A serije Samsung auto držač i punjač, dok za kupovinu S serije ili Note serije dobijaš neverovatna 3 poklona. Kupovinu telefona možeš obaviti kako u Samsung Galaxy Studiu, tako i preko ovlašćenog operatera u tvom gradu (MTS, Telenor, Vip). Ukoliko kupiš telefon preko operatera potrebno je da nas lično posetiš u Galaxy Studiu i sa sobom poneseš fiskalni račun, original ugovor sa operaterom i ličnu kartu.
*Ponuda važi u periodu od 03.10.2018. do 18.10.2018.

galaxy studio

Znamo koliko muke iziskuje odnošenje prekopotrebnog telefona čak na drugi kraj grada. Zato smo se mi locirali u srcu grada kao tvoja prva pomoć. Tu smo na licu mesta da izvršimo zamenu ekrana, kao i da uradimo brzi servis na tvom Samsung telefonu, ukoliko je to potrebno.

Da stvar bude još bolja naš obučeni promo tim je tu da ti pomogne za sve nedoumice , kao i da ti odgovori na sva tvoja pitanja. Kako? Možemo ti pomoći da prebaciš podatke sa telefona na telefon, posavetovati te pri izboru uređaja, kao i uvesti te u Samsung Experience svet mnogobrojni mogućnosti. Vidimo se u Čačku, Kragujevcu i Kraljevu!