Galaxy Tab A LTE (2018, 10,5")

SM-T595NZKASEE

 • 10,5-inčni ekran sa čistijim ivicama i razmerom 16:10
 • Bogatiji zvuk
 • Novi svet zvuka sa Quad zvučnicima

Izaberi boju

 • Deo porodice
  Okružujući displej sa tankim okvirom
 • Okruži se zvukom
  Bogatiji zvuk
 • Korisno čak i u mirovanju
  Dnevna radna tabla
 • Bezbedno za sve korisnike
  Dečji režim

Poslastica za oči

Upoznaj svoj novi optimizovani kućni uređaj, tablet Galaxy Tab A (2018, 10,5). Tablet sa 10,5-inčnim ekranom, 3D surround Quad zvučnicima, visokim performansama i dugim trajanjem baterije, napravljen je da uživa cela porodica.

Poslastica za oči Poslastica za oči

Deo porodice

Da bismo ti pružili bioskopski doživljaj gledanja kod kuće u kome ćeš uživati sa svojom porodicom, novi Galaxy Tab A (2018, 10,5) pruža ti 10,5-inčni ekran sa čistijim ivicama maske i razmerom 16:10.

Deo porodice Deo porodice

*Slike su simulirane za potrebe ilustrovanja.

Okruži se zvukom

Iskusi novi svet zvuka sa Quad zvučnicima. Četiri virtualna surround zvučnika, po jedan u svakom uglu, automatski podešavaju stereo postavke na osnovu orijentacije ekrana. Intenzivan zvuk koji pruža Dolby Atmos stvara moćan, obogaćen doživljaj 3D okružujućeg zvuka.

Okruži se zvukom Okruži se zvukom

*Dolby Atmos je podržan i u slušalicama i Bluetooth zvučnicima. Neki zvučni efekti možda neće biti podržani na drugim uređajima za slušanje.**Slike su simulirane za potrebe ilustrovanja.***Slušalice se prodaju odvojeno.

Pogledaj sve serije

Isključi i ponesi Tab A (2018, 10,5) sa sobom. Njegova baterija od 7300 mAh pruža do 15 sati reprodukcije video zapisa sa jednim punjenjem, a funkcija brzog punjenja omogućava potpuno punjenje za 3 i po sata, tako da ga možeš koristiti duže, a čekati manje.

Pogledaj sve serije Pogledaj sve serije

*Vreme punjenja može se razlikovati u zavisnosti od okruženja i punjača.

Unapređen učinak

Galaxy Tab A (2018, 10,5) ima AP čipset i 3 GB RAM-a za visoke performanse i manje kašnjenja. Stiže sa memorijskim prostorom veličine do 32 GB i mogućnošću proširenja microSD karticom do 400 GB, što ti daje više prostora za čak i veće HD filmove koje voliš da gledaš.

Unapređen učinak Unapređen učinak

*Dostupnost memorije zavisi od zemlje.**MicroSD kartica se prodaje odvojeno.***Slike su simulirane za potrebe ilustrovanja.

Korisno čak i u mirovanju

Galaxy Tab A (2018, 10,5) se u mirovanju pretvara u pametan kućni ekran. Dnevna ploča može da se podesi tako da prikazuje omiljene fotografije dok se puni u postolju. Takođe, može da se pretvori u korisnog pomoćnika koji može da prikaže ne samo trenutnu vremensku prognozu, već i aktuelno vreme ili kalendar.

Korisno čak i u mirovanju Korisno čak i u mirovanju

*Funkcija prognoze vremena zahteva vezu za prenos podataka.**POGO punjač se prodaje zasebno‡ dnevna upotreba ploča zahteva POGO punjač ili USB tip C.***Slike su simulirane za potrebe ilustrovanja.****Bixby govor će biti podržan preko MR počev od 2019.

Proširi svoj pogled na svet

Uz Bixby Vision, koristi funkciju Live Result da tražiš informacije u stvarnom vremenu. Možeš da kupiš stvar koju vidiš u izlogu prodavnice, prepoznaš znamenitosti i kompanije na licu mesta, pa čak i da prevedeš oznake i jelovnike sa drugih jezika koristeći ikonu Bixby Vision u tražilu kamere.

Proširi svoj pogled na svet Proširi svoj pogled na svet

*GPS mora biti omogućen da bi Bixby Live Result mogao da se koristi.**Dostupnost funkcija i karakteristika zavisi od zemlje ili regiona.***Slike su simulirane za potrebe ilustrovanja.

Jedan za celu porodicu

Sa višekorisničkim režimom modela Galaxy Tab A (2018, 10,5), svaki član porodice dobija sopstveni tablet. Napravi zasebne naloge za do osam dodatnih korisnika, koji posle mogu da menjaju i memorišu podešavanja po svojoj želji.

Jedan za celu porodicu Jedan za celu porodicu

Bezbedno za sve korisnike

Režim Samsung Kids pruža interfejs pogodan za decu, koji roditeljima omogućava kontrolu nad vremenom korišćenja i nad pristupom sadržajima. Deca mogu intuitivno da nauče da bezbedno koriste edukativne i zabavne funkcije tableta pod nadzorom svojih roditelja.

Bezbedno za sve korisnike Bezbedno za sve korisnike

Zabavno i edukativno za decu

Galaxy Tab A (2018, 10,5) služi kao obrazovni alat za tvoju decu, sa ugrađenim aplikacijama i sadržajima u kojima će uživati i zadovoljiti svoju radoznalost. Stranice Galaxy Apps for Kids i LEGO sadrže kako besplatne, tako i ekskluzivne sadržaje koji se plaćaju.

Zabavno i edukativno za decu Zabavno i edukativno za decu

Specifikacije

 • Brzina CPU 1.8GHz
 • Veličina glavnog ekrana 10.5" (267.2mm)
 • Rezolucija glavne kamere 8,0 MP
 • Težina (g) 534

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje Pogledajte dodatni sadržaj
chat uživo Započni chat

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месец за {{model.prices.months}} мес
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

  {{summary.altText}} {{summary.altText}}

Uporedi modele

Usporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.

*Raspoloživa korisnička memorija je manja od ukupne korisničke memorije uređaja zbog prostora koji zauzimaju operativni sistem i programi neophodni za normalno funkcionisanje uređaja. Količina memorije dostupna korisniku može da varira u zavisnosti od mobilnog operatera i može se promeniti nakon ažuriranja softvera.

*Wi-Fi povezantost(režim) i brzina se mogu razlikovati zavisno od uslova korišćenja

*Vreme trajanja baterije je na osnovu kompanijskih laboratorijskih merenja i može varirati u zavisnosti od podešavanja uređanja, načina korišćenja i uslova u kojima uređaj funkcioniše.

*Mreže koje podržava uređaj se mogu razlikovati zavisno od regiona i provajdera.

*Microsoft Office zahteva da korisnici kupe licence.